Js ti priporoæam, da se začneš s fitnesom ukvarjat. Samo pozitivne stvari boš s tem dobil kot so naprimer pičke, haha.
Vaje
zasvojenost
Re: zasvojenost
Mah jebeš fitness ( čeprav tudi sam precej časa preživim v fitnessu)
Precej bolje je tek za moje pojme. Ti zbistri glavo tako kot noben drug šport Dobrih bejbik pa itq pr nobenmu športu ne manjka.
Precej bolje je tek za moje pojme. Ti zbistri glavo tako kot noben drug šport Dobrih bejbik pa itq pr nobenmu športu ne manjka.
z fitnesom sem se ze ukvarjal v sredni šoli. Tako da to sem tudi ze sam razmislal da bi zopet začel. Uglavnem prišel sem nekje do taksnih zaklučkov da se je enostavno treba zaposlit in ni nobenega problema. Imam pa sam res slabe izkušnje glede te psihične zasvojenosti ki je pri meni izredno močna. Tudi nasploh so se v zadnjem času pri meni glede konoplje pojavilo več negativnih stvari kot pozitivnih ( starši, policija, počutje)... in sem se odločil da je treba nekej spremenit prenehat za nekej časa ali pa vsaj omejit. Upam da bo šlo LP
-
Exstasy
Lej bo šlo, potrud se
Jest sm tut mislu k sm naredu pavzo da bom crknu 1-2dni pa si ql ni panike, pejt vn pa ne skos na joint mislt =P
Peace!
Jest sm tut mislu k sm naredu pavzo da bom crknu 1-2dni pa si ql ni panike, pejt vn pa ne skos na joint mislt =P
Peace!
Skadiš dva tri na teden pa si čist ql, len ne postaneš pa vendar morš met fajn družbo zravn da se maš čist fajn !
če kadiš 2 leti, in pol nehaš imaš 2-3 dni težave s spanjem. Fizični napori pridejo prav kadar si "zaliman" ker te nekak streznejo, pa če greš na thc teste ti fizična aktivnost zelo pomaga.