Èistaki vs nečistaki
Re: Èistaki vs nečistaki
Jst osebno mešam 50/50 iz popolnoma logičnih razlogov in navad. Če skurim čistaka sem potem čist "out", za nobeno rabo, nič ne morem delat in še govorim bolj poredko čeprav sem lajna. Če ga skurim pa na 50/50 mi je pa ravno prav in lahko po djoli še normalno funkcijoniram. Je pa res, da uporabljam tobak (Samson) in ne cigaretni tobak. Pakirani tobak je bolj vlažen in mehak in se super zvije. In za razliko od drugih jst po djoli ne morem kadit cigaret čeprav sem kadilec, nekje po 2-3 urah pa prižgem cigaret (če ni že nova djola udzad).
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=50078
-
ganja_farmer
ma kdo reku da morš joint zvit da je čistak? skuri si 0,1 g na pipco al pa 0,2g pa ni lepšga tak jst počnem, ko imam čas dam več notri ko pa kaj delam pa manj. Pa tobaka niti povoham ne več.
Osebna fotogalerija
jaz sem se žal navadil za mix 70/30 z zmago trave seveda...ma čistak zame ni,z tobakom si popravim okus,sušnico v ustih ter high....
Tobak v vrečkah kot je rekel bismarck je res best...ðola gori bolj počasi boljši manj oster okus...mmmm
probajte
če seveda kadiste čistake potem pa keep rolling
Tobak v vrečkah kot je rekel bismarck je res best...ðola gori bolj počasi boljši manj oster okus...mmmm
probajte
če seveda kadiste čistake potem pa keep rolling
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
že skor 2 leti čadim čistake. sam jst jih s tobaka. samson je zakon. čeprav tut z lastne proizvodnje ni bil slab.
jest pa kadim jedrca shaman-a vmešane z golden virginia tobakom, okus je pa nor in veliko boljši kot pa sam čistak.
na sliki so samo jedrca z malce perja, v ustih je pa zvitek pa zdej se bo prižgal
mmmm kok je fajn
na sliki so samo jedrca z malce perja, v ustih je pa zvitek pa zdej se bo prižgal
mmmm kok je fajn
Quote:
ma kdo reku da morš joint zvit da je čistak? skuri si 0,1 g na pipco al pa 0,2g pa ni lepšga tak jst počnem, ko imam čas dam več notri ko pa kaj delam pa manj. Pa tobaka niti povoham ne več.
gf, a to une pipce chillumi al kaj so?
gf, a to une pipce chillumi al kaj so?
-
ganja_farmer
ah ne uporabljam chillumov, ampak color changing pipes.
evo še ena fotka od moje
evo še ena fotka od moje
Osebna fotogalerija
zdej bom pa mahnu eno smotko outdoor domačih jedrc čistaka, pa da vidmo, če me bo prevzel
okus mi je boljši z tobakom kot brez, nekam hitr se ugaša, kakšen bo pa zadetek bom pa zdej vidu
okus mi je boljši z tobakom kot brez, nekam hitr se ugaša, kakšen bo pa zadetek bom pa zdej vidu
Zih te je bl počl k šaman s tobakom, sej količina je pa mensezdi prbližen ista?!
glede na to da ni nič dodal se mu verjetno ne da spoh pisat ker je zaheftan ko prasec
čistaki so prava stvar bratje
čistaki so prava stvar bratje