Diagnostika bolnih rastlin
Re: Diagnostika bolnih rastlin
Quote:
Vem, da jih nesmem takrat ko je luč pržgana.
pa veš da se motiš?
Vem, da jih nesmem takrat ko je luč pržgana.
pa veš da se motiš?
Cannabis~Researcher
špricaš lahko vsakrat ko je list suh! Js špricam vsako uro 2x pa se vidi da pase rastlinci:) Lej lahko špricaš če je tudi luč vklopljena!
-
sticky
jao jao..
romuel, js tebi svetujem, da si lepo pozorno prebereš vse "sticky" teme v začetniški. pa to ne mislim teme, ki sem jih js odprial, ampak tiste stalne, ki so tam zato, da se jih prebere. sej ne rečem, na tem forumu je ogromno nepotrebnega spama, vendar se splača dol usest in prečekirat stvari, pa si magari mal izpisat neke ključne vsebine.
pojma nimam, kako si prišel na 90% vlago!? al nimaš ventilacije oz maš nikakvo, al si pa čarovnik..
o gnojilih maš napisano na tem forumu več kot v direktu o saški lendero, tako, da nevem kaj si bral (če si), da si šel na slepo kupit gnojilo!? ubistvu bi moral kupit dve vrsti gnojil a majo te tvoji lonci lukne spodaj?? zaliva se takrat, ko rastlina reče in ne, ko je zemlja suha! tud nisi napisal kako zemljo imaš ipd.
uglavnem udaril si mimo na celi črti. tak odnos do growa dragi moji kolegi ruralci, vam nebo prinesel rezultatov. vzgajate namreč živo bitje, ki zahteva določeno mero pozornosti. več pozornosti ji nameniš lepše se počuti, posledično so tud rezultati lepši. če se ti pa neda vzeti en tedn časa in stvar preštudirati, pol si pa tu kjer si. in prav je tako. ker ti si še večji frajer, ti se še zajebavaš zravn, ko nas sprašuješ za pomoč. niti tolk nisi, da bi se potrudil in vse podatke napisal. žešæi neki jebote.
javno pozivam vse osveščene memberje, da se takim osebkom ne pomaga. take stvari namreč povzročajo največ zmede. pa folk se trudi za brezveze pomagat, ker takim ni druge pomoči, kot da jim poveš naj preštudirajo še enkrat vseskup - če sploh kdaj so seveda.
pa pls gf ne mi spet brisat, ker tole ni spam. tole je (kako egocentrično lol ) eden kvalitetnejših mojih postovl letos in takega nasveta se nebi tud XYZ sramoval, grem stavit
romuel, js tebi svetujem, da si lepo pozorno prebereš vse "sticky" teme v začetniški. pa to ne mislim teme, ki sem jih js odprial, ampak tiste stalne, ki so tam zato, da se jih prebere. sej ne rečem, na tem forumu je ogromno nepotrebnega spama, vendar se splača dol usest in prečekirat stvari, pa si magari mal izpisat neke ključne vsebine.
pojma nimam, kako si prišel na 90% vlago!? al nimaš ventilacije oz maš nikakvo, al si pa čarovnik..
o gnojilih maš napisano na tem forumu več kot v direktu o saški lendero, tako, da nevem kaj si bral (če si), da si šel na slepo kupit gnojilo!? ubistvu bi moral kupit dve vrsti gnojil a majo te tvoji lonci lukne spodaj?? zaliva se takrat, ko rastlina reče in ne, ko je zemlja suha! tud nisi napisal kako zemljo imaš ipd.
uglavnem udaril si mimo na celi črti. tak odnos do growa dragi moji kolegi ruralci, vam nebo prinesel rezultatov. vzgajate namreč živo bitje, ki zahteva določeno mero pozornosti. več pozornosti ji nameniš lepše se počuti, posledično so tud rezultati lepši. če se ti pa neda vzeti en tedn časa in stvar preštudirati, pol si pa tu kjer si. in prav je tako. ker ti si še večji frajer, ti se še zajebavaš zravn, ko nas sprašuješ za pomoč. niti tolk nisi, da bi se potrudil in vse podatke napisal. žešæi neki jebote.
javno pozivam vse osveščene memberje, da se takim osebkom ne pomaga. take stvari namreč povzročajo največ zmede. pa folk se trudi za brezveze pomagat, ker takim ni druge pomoči, kot da jim poveš naj preštudirajo še enkrat vseskup - če sploh kdaj so seveda.
pa pls gf ne mi spet brisat, ker tole ni spam. tole je (kako egocentrično lol ) eden kvalitetnejših mojih postovl letos in takega nasveta se nebi tud XYZ sramoval, grem stavit
Sticky se popolnoma strinjam s tabo!
BTW: si že probal www.pkr.com? - stari zakon
(sorry za off topic)
BTW: si že probal www.pkr.com? - stari zakon
(sorry za off topic)
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
jas bi vprašal z katerim gnojilom je najboljše gojiti majhne "bilkice" so pa že 7tednov v isti zemlji...tak da bi prosil nekoga če mi pove katera so tista začetniška gnojila ki se treba dodajat
Vrsta? - PPP
Seme ali klon? - seme
Vegetacija ali cvetenje? -na 12/12 ze en teden
Starost rastline? -1 mesec
Višina rastline? -40cm
---------
Vrsta svetilke? 2x 150w hps
Oddaljenost žarnice od vrha rastline? 30cm
Koliko časa je svetilka prižgana? 12h
----------
Dimenzije boxa? -90x80x150
Temperatura v boxu ob prižganih svetilkah? -28
Temperatura v boxu ob ugasnjenih svetilkah? -18
Vlaga v boxu? -50%
----------
Kakšna ventilacija (dovod; naravna, prisilna)? -trije venti
Koliko časa so ventilatorji prižgani? -24/7
„Pisarniški“ ventilator v boxu? -da
----------
Na koliko dni zalivaš? - prb. 3
S čim zalivaš (voda direktno iz pipe, uležana voda, deževnica)? - ulezana voda
S čim gnojiš (ime gnojila, razmerje NPK)? - gnojilo za zelene rastline, NPK 8-6-6
Kako pogosto je gnojenje? - 1x na teden
----------
Kaj je narobe (opiši problem):
Konice in robovi listov rumenijo.
Naj še povem, da ima tovrsten problem le ena roža izmed osmih, ki so v boxu. Vse druge rastejo dobro.
V čem bi lahko bil problem?
Seme ali klon? - seme
Vegetacija ali cvetenje? -na 12/12 ze en teden
Starost rastline? -1 mesec
Višina rastline? -40cm
---------
Vrsta svetilke? 2x 150w hps
Oddaljenost žarnice od vrha rastline? 30cm
Koliko časa je svetilka prižgana? 12h
----------
Dimenzije boxa? -90x80x150
Temperatura v boxu ob prižganih svetilkah? -28
Temperatura v boxu ob ugasnjenih svetilkah? -18
Vlaga v boxu? -50%
----------
Kakšna ventilacija (dovod; naravna, prisilna)? -trije venti
Koliko časa so ventilatorji prižgani? -24/7
„Pisarniški“ ventilator v boxu? -da
----------
Na koliko dni zalivaš? - prb. 3
S čim zalivaš (voda direktno iz pipe, uležana voda, deževnica)? - ulezana voda
S čim gnojiš (ime gnojila, razmerje NPK)? - gnojilo za zelene rastline, NPK 8-6-6
Kako pogosto je gnojenje? - 1x na teden
----------
Kaj je narobe (opiši problem):
Konice in robovi listov rumenijo.
Naj še povem, da ima tovrsten problem le ena roža izmed osmih, ki so v boxu. Vse druge rastejo dobro.
V čem bi lahko bil problem?
left konoplja.org on 27.7.2007
najprej se je počasi širilo (ene 2 tedna nazaj), zdaj so pa taki vsi listi (tudi tisti, ki na novo zrastejo)
left konoplja.org on 27.7.2007