vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Quote:
jst bi na tvojem mestu vzel bančno kartico pa naredu lajno belga, dej človk mal mizov pobriš
tolko pac za informacijo...z belim mi ni haska ni mi vrei..pa to stanovanje je v obdelavi ( prenavljanju ) zaradi tega je taka svinjina verjami da nebi zivel v takem...in to mizo imam za rezanje itd...ko treba kaj delat tak
glede svetlobe pa sem tudi razmislo ja ker so ze tak polne listov da verjetno res nena pride kaj dosti svetlobe vmes vec...bom porihtal to
hvala
jst bi na tvojem mestu vzel bančno kartico pa naredu lajno belga, dej človk mal mizov pobriš
tolko pac za informacijo...z belim mi ni haska ni mi vrei..pa to stanovanje je v obdelavi ( prenavljanju ) zaradi tega je taka svinjina verjami da nebi zivel v takem...in to mizo imam za rezanje itd...ko treba kaj delat tak
glede svetlobe pa sem tudi razmislo ja ker so ze tak polne listov da verjetno res nena pride kaj dosti svetlobe vmes vec...bom porihtal to
hvala
Evo dobil 10 fem. semen The Church.
Bomo vidl kak se bodo obnesla , ker nikjer ni nič kej podatkov o tej sorti.
http://www.greenhouseseeds.nl/shop/index.php?target=products&product_id=19
lp,Killer
http://www.greenhouseseeds.nl/shop/index.php?target=products&product_id=19
lp,Killer
Eve spet nekaj novih slikic sedaj so ze 23 dan vegetiranja malo se pa cvetenje
slike so pac slabse kvalitete ker so slikane z mobitelom ...
slike so pac slabse kvalitete ker so slikane z mobitelom ...
Se moje u prvem dnevu cvetenja
pa kasneje kak update ko bo kaj vec za pokazat
pa kasneje kak update ko bo kaj vec za pokazat
Quote:
lp,Killer
ej direktor jst sm meu letos semena church...vzunaj sorte se je obnesla zelo dobro nobena bilka ni bila manjša od 2 metra...trava ima izjemen okus in tudi pokne dobro.
lp,Killer
ej direktor jst sm meu letos semena church...vzunaj sorte se je obnesla zelo dobro nobena bilka ni bila manjša od 2 metra...trava ima izjemen okus in tudi pokne dobro.
ni je njive, ni ga hriba, da ga trava ne pokriva!
mrweed, to zgleda pa very nice
lepo samo jaz mam en problemcek da so se mi listi povesili pri nekaterih pa nevem zakaj no upam da se bojo popravli
mrweed tudi z moje strani pohvale..res lepe rože
lp
lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Evo imam 10xThe Church (green house seeds),dobim še 10kom.The Church,10kom.Big Bang,10kom.A.M.S. vse feminizirane in od GHS,vendar še čakam na našega X-a.
Kasnej vse enakočasno v kaljenje in poročam o rezultatih in vseskupaj še podkrepim s fotkami.
lp
<<<<<baphomet>>>>>
Kasnej vse enakočasno v kaljenje in poročam o rezultatih in vseskupaj še podkrepim s fotkami.
lp
<<<<<baphomet>>>>>
the walley of sylvania