hemp oil a cure for cancer!
Re: hemp oil a cure for cancer!
Prvikrat slišim, da tam to opravljajo.
Veste mogoče za kje drugje kjer bi se dalo to stestirat?
Stvar je v tem, če bi začel z zdravljenjem bi rad vedel kaj dajem v svoje telo. Na prvi pogled je vsako olje dobro, analize so pa potem bolj zgovorne.
Stvar je v tem, če bi začel z zdravljenjem bi rad vedel kaj dajem v svoje telo. Na prvi pogled je vsako olje dobro, analize so pa potem bolj zgovorne.
Analize v eu neboš mogel opraviti.... vsaj uradne ne. To lahko z zagotovostjo trdim. Kot je Ekolog že enkrat omenil so takšna kompleksna testiranja draga kot sam hudič 1000€+
Najlažje testiranje boš izvedel sam s pomočjo testerjev alphacat, kjer dobiš rezultate dokaj natančne, kar je za svojo vednost veliko dovolj
Najlažje testiranje boš izvedel sam s pomočjo testerjev alphacat, kjer dobiš rezultate dokaj natančne, kar je za svojo vednost veliko dovolj
Na sejmu narava zdravje so govorili da pošiljajo vzorce na testiranje v kanado. samo je vprašanje koliko je to ekonomično če kupiš olje v špricah po 5ml, ki je lahko teoretično v vsaki šprici drugačno oz. ob vsaki nabavi drugačno.
RudiK,ko sem iskal olje za svojo teto sem odkril da lahko v sloveniji kupiš olje, ki ga uvažajo direktno iz nizozemske, olje je uradno pridelano oz. pod nadzorom, pri nas ga samo prepakirajo na željene količine, bodi vztrajen in najdi prave ljudi
RudiK,ko sem iskal olje za svojo teto sem odkril da lahko v sloveniji kupiš olje, ki ga uvažajo direktno iz nizozemske, olje je uradno pridelano oz. pod nadzorom, pri nas ga samo prepakirajo na željene količine, bodi vztrajen in najdi prave ljudi
Tudi na seminarju so govorili da se pošilja v kanado ampak...? Pri vseh varovalnih ukrepih pri transportu preko luže mislite da je to sploh izvedljivo?
RudiK pridelaj in izdelaj sam! samo tako si lahko prepričan o neoporečnosti...
Bosces si zihr? da ni to samo marketing kakšnega preprodajalca
RudiK pridelaj in izdelaj sam! samo tako si lahko prepričan o neoporečnosti...
Bosces si zihr? da ni to samo marketing kakšnega preprodajalca
Mogoče je marketing, ampak tip mi je deloval zelo korektno in zelo profesionalno, ni se mi pač zdel nek nategator.
kaj pa vem jaz glede tega več nikomur ne zaupam znancu so prodali zeleno smolo ki je bila mešana še z veliko ostalimi olji (prav plasti so se videle)... sam videz je že bil napačen cena pa konkretna :\ a na napakah se učimo....
btw seveda smo zeleko testirali in živ obup za oralno uživanje ter veliko vprašanje glede antikancerogenega delovanja... kakšne kožne bolezni sicer brez problema...
btw seveda smo zeleko testirali in živ obup za oralno uživanje ter veliko vprašanje glede antikancerogenega delovanja... kakšne kožne bolezni sicer brez problema...
In kakšne so kaj cene olja?
P.S. Ne kupujem niti ne prodajam, sam tko iz čistga firbca me zanima.
P.S. Ne kupujem niti ne prodajam, sam tko iz čistga firbca me zanima.
http://www.hempfood.dk/side.asp?Id=156140
http://www.hempfood.dk/side.asp?Id=158172
http://www.hempfood.dk/side.asp?Id=158172
>>OnePiecePuzzle>>
200 evrov za 10ml? In kolk robe rabiš za to količino?