OUTDOOR 2006
-
sticky
Re: OUTDOOR 2006
Quote:
sticky : Kako pustim oporo dokler ne lepo posije sonce?
nato ko se rehabilitira jo odstraniM?
1. začni pisat berljive in smiselne stavke
2. roža v vegetaciji nebi smela imet nikakršne opore. sploh pa ne zaradi slabega vremena oz pomankanja sonca. peesda js jih dol tlačim, pa kr gor lezejo! uglavnem, odstrani to podporo, se po že pobrala. če je nisi po pomoti pohodil seveda..
sticky : Kako pustim oporo dokler ne lepo posije sonce?
nato ko se rehabilitira jo odstraniM?
1. začni pisat berljive in smiselne stavke
2. roža v vegetaciji nebi smela imet nikakršne opore. sploh pa ne zaradi slabega vremena oz pomankanja sonca. peesda js jih dol tlačim, pa kr gor lezejo! uglavnem, odstrani to podporo, se po že pobrala. če je nisi po pomoti pohodil seveda..
Ne ne.
Tukaj na primorskem smo imeli 2 dni že zapored grdo vreme.Zelo veliko dežja zato se mi je delno tudi zvila.
Tukaj na primorskem smo imeli 2 dni že zapored grdo vreme.Zelo veliko dežja zato se mi je delno tudi zvila.
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
ma al se sploh splača obrezovat.plac pa ni problem
pa daj si mal okrog poglej sa maš vse napisano
obrezuješ jo pa če bi rad meu mali grm
obrezuješ jo pa če bi rad meu mali grm
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
pa daj si mal okrog poglej sa maš vse napisano
obrezuješ jo pa če bi rad meu malo in široko bilko
obrezuješ jo pa če bi rad meu malo in široko bilko
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
pa pri količini se kaj pozna?
-
botanicarka
jaz imam izkušnje v prid obrezanih. vedno je bilo več na grmih kot na neobrezanih.
TNX, se pravi sam vršičke ščipaš stran v fazi rasti
-
MrGreenfinger
Quote:
Imam vprašanje glede moje rožice, ki še kar naprej cveti, noče jo "obrnit" na rast. Lani je prej prešaltala na rast. Je cca 15 dni zunaj, svetlobe ima cel dan.
Any sugestions?
Evo dodajam slikci. Ena mi je že prešla v rast
slika 1
druga pa še ne
slika 2
Naj povem da sem jih posadil v lončke februarja (na okno nad radiator) pustil zrasti do tretjih listov potem pa sem jih en mesec pokrival da sem ločil spol.Pa vendar še aprila ni bilo dosti naravne svetlobe da bi začela rasti naprej in še kar cveti naprej. Bojim da ne bo obrnila na rast in bo ostala taka?
Any experience, lahko tud na PM.
Imam vprašanje glede moje rožice, ki še kar naprej cveti, noče jo "obrnit" na rast. Lani je prej prešaltala na rast. Je cca 15 dni zunaj, svetlobe ima cel dan.
Any sugestions?
Evo dodajam slikci. Ena mi je že prešla v rast
slika 1
druga pa še ne
slika 2
Naj povem da sem jih posadil v lončke februarja (na okno nad radiator) pustil zrasti do tretjih listov potem pa sem jih en mesec pokrival da sem ločil spol.Pa vendar še aprila ni bilo dosti naravne svetlobe da bi začela rasti naprej in še kar cveti naprej. Bojim da ne bo obrnila na rast in bo ostala taka?
Any experience, lahko tud na PM.
Rastlina preskoči iz vegetacije na cvetenje in ne obratno. V naravi začne cveteti, ko se dan skrajša.