Ask old farts a question
-
WeedSeeder
Re: Ask old farts a question
neki me zanima čez 2 tedna mamo sistematski pregled sm pa drgač v 1. letniku srednje šole in me zanima a oni opravjo thc test???
LP
LP
Motaj, motaj, motaj
nč bat!to njih ne zanima na čem si ti!
-
WeedSeeder
kako bi zunaj rastla rastlina za indoor?
lp
lp
brez težav
Jst si bom pa letos mal paradajza nabavo haha. Malo rdečih, malo rumenih, malo vijolčnih, kazga zelenga, mal češnjstih pa nj raste
Jst si bom pa letos mal paradajza nabavo haha. Malo rdečih, malo rumenih, malo vijolčnih, kazga zelenga, mal češnjstih pa nj raste
The newb is back.
pri nas ne uspeva paradajz, bom pa z papriko probau
K smo lih pri testih kako pa je z krvodajalsko. Pa prvič grem... ?
kar seješ, to žanješ!
Quote:
tist ku bo tvojo dubu bo za ene par urc veseu
tist ku bo tvojo dubu bo za ene par urc veseu
vitamins...T,H,C
haha jaČE!
Pred krvodajalsko se ga bom tud js zabaku čist do konca! Še Žru bom travo! hahaha...svetouno! Nikol še nism na to pomislu! =) sam...sigurn pogledajo, ce je kri uredu. Po bi se ga tud lahk kdo zfikso, pa daroval kri. ...nwm kak je s tem.
Pred krvodajalsko se ga bom tud js zabaku čist do konca! Še Žru bom travo! hahaha...svetouno! Nikol še nism na to pomislu! =) sam...sigurn pogledajo, ce je kri uredu. Po bi se ga tud lahk kdo zfikso, pa daroval kri. ...nwm kak je s tem.
Pass the SHIT man!
Pozdravljeni! zopet se obračam na vas z nekaj vprašanji ki so morda neumna ali pa tudi ne...kakor za koga vendar neumnih vprašanj ni, neumni so lahko le odgovori 
zanima me ali je za pripravo masla in s tem tudi piškotov potrebno posušeno "perje" ali mora biti suho? in pa še kak je vaš nasvet s koliko g perja je koliko piškotov? In pa še nekaj. Imam rastlino ki so glavni vrhi že rjavi laski bolj manjši in skriti pa imajo bele ali mislite da bi že bila za košnjo? Hvala )
zanima me ali je za pripravo masla in s tem tudi piškotov potrebno posušeno "perje" ali mora biti suho? in pa še kak je vaš nasvet s koliko g perja je koliko piškotov? In pa še nekaj. Imam rastlino ki so glavni vrhi že rjavi laski bolj manjši in skriti pa imajo bele ali mislite da bi že bila za košnjo? Hvala )