Zvijanje-na kerih placih ste ga feral
-
Stari uporabnik #2608
Re: Zvijanje-na kerih placih ste ga feral
Quote:
Med najbolj norimi plejsi za rolat kar se jih spomnim je bil pa un vlakec k fura skoz piramido v Gardalandu...
V avtih je že mal gadno, zato ker je pol ves nasran in če te ustavi je sploh beda. Vem pa da je pozimi tud to nuja.
Zdej ko bo pomlad se bomo pa spet kej dobrga zmislil .
Med najbolj norimi plejsi za rolat kar se jih spomnim je bil pa un vlakec k fura skoz piramido v Gardalandu...
V avtih je že mal gadno, zato ker je pol ves nasran in če te ustavi je sploh beda. Vem pa da je pozimi tud to nuja.
Zdej ko bo pomlad se bomo pa spet kej dobrga zmislil .
-
Stari uporabnik #2735
Kva sereš, stari!! Ma kakšni kopsi, eej!!
-
Stari uporabnik #2648
Zadnič smo hteli glih kadit pa so prišli mestni redari. Pa se je en naslono na vrata od kolegovega avta. Jaz pa sn sedo v avtu in lih obračal. Takorekoč 20cm od njega za njegovim hrbtom. Pol sta redara šla, mi smo pa ono skadili pol kako minuto zatem pa sta prišla krimiča Ampak nič nista našla ker smo vse skadili
-
Stari uporabnik #2603
če me kaj razpizdi pa so to mestni redarji ki kličejo krimiče. to je nizkotnost brez primere, mar bi poleg kakšen dim naredli pa se skulirali ne pa da folk, ki ne-reda sploh ne dela prijavljajo policiji. Bebci
-
Stari uporabnik #2807
verjetno je, da na naši preljubi zemlji sploh ni placa kjer se joint še ne bi zrolal... da o tem, kako ga omotaš med "trekingom" sploh ne govorimo
-
Stari uporabnik #2829
ja kje ga pa se nismo.sploh pa ni fora v tem kje si ga.vaz je da se s tem ne inkriminiras oz.da te ne dobijo en tolar k ga das policajam je cist prevec.klinc jih gleda drgac je pa najboljs ce si cist brez obveznosti pa se spravs nekam na soncek enga prkurs pa pades v kaksno zanimivo debato,razmisljanje....joint us
-
Stari uporabnik #2603
mahhh, mene je včasih vsa ta procedura od nabave do zvijanja rajcala sam zarad nevarnosti pa rusha
sam zdej je vse to zgubilo naboj, tak da je res najboljš na sončku pa velika bakla
ta april že prav najeda, komaj čakam da se poknem tam pri ljubljanci na one štenge pa ga cinim in gledam one japončke ki se z ladjico gor pa dol vozikajo mater jim hehehe
sam zdej je vse to zgubilo naboj, tak da je res najboljš na sončku pa velika bakla
ta april že prav najeda, komaj čakam da se poknem tam pri ljubljanci na one štenge pa ga cinim in gledam one japončke ki se z ladjico gor pa dol vozikajo mater jim hehehe
-
Stari uporabnik #413
Quote:
haha jest tud komi čakam da je tam pr ljubljanci lepo sonček, pa ves folk se men sprehaja mi ga pa kadimo k turki, pol pride še kakšen krimič policaj se z njim mal pozabavamo, kdaj pa kdaj pa tud zarad tega pol joint leti v ljubljanico. Sam jebiga pr ljulbjanci je najbols
haha jest tud komi čakam da je tam pr ljubljanci lepo sonček, pa ves folk se men sprehaja mi ga pa kadimo k turki, pol pride še kakšen krimič policaj se z njim mal pozabavamo, kdaj pa kdaj pa tud zarad tega pol joint leti v ljubljanico. Sam jebiga pr ljulbjanci je najbols
-
Stari uporabnik #2608
Eh js se ga pa nč več spohavam. Sem pa s prjatli na vsemogočih placih kadil. Naprimer na duhovnih vajah, na Triglavu . . .
Smoke it people anywhere ! ! !
Smoke it people anywhere ! ! !