Štajerci
Re: Štajerci
Samo kaka normalna baba jim manjka, pa še mal večji nadzor nad cigani bi lahko mel v decembru, državo oskubjo za kepo davkov s tistimi petardami, pa nimajo opravljenih nobenih izpitov za ravnanje s eksplozivnimi telesi, pa kr dajo otrokom da prodajajo, in pol tam stojijo sred ceste in so nadležni ku tisti klošarji ki ti hočjo umit okno ko stojiš na semaforju, boš pa kerga povozu bo pa takoj pizdarija, faking cigoti
Quote:
jst pa ne prebavljam dobro štajercev. jebiga
Ka pa te? Če si iz LJ te razumem
Mene pa boli od kod si pa kero pleme si sam da si vredik človk.
Fuck The State System
Quote:
Samo kaka normalna baba jim manjka
a veš kako pravjo? če maš štajerko v bajti, ne rabiš psa
Samo kaka normalna baba jim manjka
a veš kako pravjo? če maš štajerko v bajti, ne rabiš psa
Vsi smo Zemljani, torej tud vesoljci, saj je Zemlja v vesolju... Še dobro, da smo različni, drugače sedaj ne bi imeli o čem pisat
Quote:
Quote:
ne s primorske... Mogoče kr sm imel skoraj same slabe izkušnje z štajerci... aja pa pri nas so sami štajerski policaji hehe
Quote:
ne s primorske... Mogoče kr sm imel skoraj same slabe izkušnje z štajerci... aja pa pri nas so sami štajerski policaji hehe
ljubljančan, ki živi na primorskem, med štajerskimi policaji
To za policaje je res, od kolega znanec je policaj pa se iz štajerske vozi na primorsko skoraj vsak dan. Plača + potni stroški = $$$.
Sem štajerc in nimam nekih rasnih/geografskih/verskih,.. predsodkov. Če si ti kul do mene, sem jaz do tebe 2x bolj, če nisi - i don't give a crap.
Lp
Sem štajerc in nimam nekih rasnih/geografskih/verskih,.. predsodkov. Če si ti kul do mene, sem jaz do tebe 2x bolj, če nisi - i don't give a crap.
Lp
Everyday is good because of being alive