Outdoor 2011
-
Exstasy
Re: Outdoor 2011
Ni blo velik, ker nisem nč gnojiu, vage pa tut nimam, na oko okol 100g suhega brez perja,štibl....
kje si pa dobil ta lonec v katerem maš posajen?
za vse tiste ki nimate placa doma nardiš v naravi tkole s flaškico pa vsak dan luknjice režeš počasi da se privadi 2. štukec nardi pa lohka odstraniš okol mal urina kak jajce zmešan z vodo ipd...
LP
ps: vrečko sem pospravil
LP
ps: vrečko sem pospravil
-
Exstasy
Quote:
Dobiš ga v merkurju, to je navadna kanta s pokrovom pa sam mal lukn na podnu nardiš. Pa črn ni dobr, ker ko je vroče gre vsa voda ven v enem dnevu...
Update.
Vse se je lepo prijelo, zaenkrat še ni padlih borcev..
Peace!
Dobiš ga v merkurju, to je navadna kanta s pokrovom pa sam mal lukn na podnu nardiš. Pa črn ni dobr, ker ko je vroče gre vsa voda ven v enem dnevu...
Update.
Vse se je lepo prijelo, zaenkrat še ni padlih borcev..
Peace!
-
HappyPeppy
4 bilke na en takšen plac?
Jih potem kasneje s kakšnimi oporami malo narazen držiš al kako pol to kej zraste?
Jih potem kasneje s kakšnimi oporami malo narazen držiš al kako pol to kej zraste?
-
Exstasy
Regular so... računam da bo vsaj ena ženska zato se gre, če bodo pa vse jih pa samo malo zategnem vsako na svojo stran in upam da bo ql.Že med vegetacijo jih bom mal kriviu.. bomo vidl..
valda da bo kul, tuji jaz mam tak ko mam več sort pa pač v vsako lukno par rastlinc iste sorte. Da ni potem preveč vsega
pa lepo grm prije ven na konci.
pa lepo grm prije ven na konci.
<3 Mary Jane !
-
HappyPeppy
Hvala za idejo, sm mislu, da je to bolj kilavo, da daš kr vse v eno lukno
Bom poskusu, ko jih prestavim vn
Vso srečo vsem!
Bom poskusu, ko jih prestavim vn
Vso srečo vsem!