I feel fine!

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #452

Re: Pa smo spet 'tam'

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #452 »

tukej so strokovni razlogi zakaj ni dobro ce veverce kadijo travo, kar se mene tice tud enga ne več
Stari uporabnik #989

Re: I feel fine!

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #989 »

Jaz sem za NY nehal pohat in čike kadit...pa se počutim čist dober pa nč mi ne manjka ne čik še manj pa joint!V družbi zvečer vsi pohajo pa kadijo in jaz sam gledam...na začetku je blo težko (full mi je blo hudo "rečt" jointu ne ) sam pol s časom mi je postal to čist normalno...
Prej pa sem kadil vsak dan,včasih tud 10 na dan smo skadili....
Sej ni panike...ćakam na jesen...ljeki iz domače lekarne
Stari uporabnik #2701

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2701 »

Ej folk!
Nebi vam rada neki pameti solila, samo rada bi vas opozorila na nekaj, kar se je še men zdelo skor nemogoče.
Sem študentka 3.letnika VŠZ in trenutno imam vaje glih v Bolnici Polje. Sem na zaprtem oddelku in tle vidis vse vrste psihoz. Vzrokov je veliko, najbolj me je pa presenetilo, da se ti lahko ˇscufaˇod rednega uzivanja marihuane. Rednega je mišljeno po 5 jointov in več na dan, več kot 5 let. Sej sm že slišala za te primere, ampak tega res ne morš verjet dokler to ne vidis.
Tud sama občasno posegam po ganji in nimam nc proti folku, ki jo kadi. Sam polagam vam na srce: ne pretiravat..
LP
Stari uporabnik #1994

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1994 »

Poznam en tak primer ja, enmu kolegu (pazi: od fotra) se mu je tko sfukal in je pristal na konc v polju. Kadil je pa travo tko kot eni kadijo čike. Sam to mislim, da so bolj redki primeri, k se jim kej tazga zgodi.

Drgač pa ne vem kako vam uspe folk, da zdržite. Mislm sej se da, sam se ne smeš gibat v taki družbi, k pol že kr iz navade vzameš žbe k si "na vrsti". Vsej men se to dogaja
Uspel mi je pa omejit mal travo, k včasih je blo enkat (ali večkrat na dan), zdej pa sam še ob petkih oz. na kakšnih partyih.
Stari uporabnik #2727

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2727 »

Quote:
Ljudje, vzel sem si štiridesetdnevni post in ne poham. Moram vam povedati, da se po dveh tednih počutim izvrstno in da bi si morali vsi vsaj enkrat na leto vzeti pavzo!

se cist strinjam s tabo!jst si tud usake tok mal pavzico nrdim,sam ne lih 40dni ker tok zaporednih dni niti ne poham.tko ksn tedn mal bl,pol ksn mal mn,ucasih pa sploh ne...cist odvisno a mi pase pohat al ne.
Stari uporabnik #2648

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2648 »

Jaz si vzamem pavzo takrat ko sn brez dnara!!! Sicer pa je količina mojega kajenja povezana z dnarom!!! Te ko sn ful pri dnaru te ful kadim , te ko nisn pri dnaru pa ne kadim
Stari uporabnik #920

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #920 »

Cannabis use and psichosis update

Cannabis link to mental illness strengthened
Odgovori