OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
bo kdo letos sadil kej na drevesih? me zanima glede zalivanja kok se pa vi znajdete?....js sm razmišlow da bi si kr cevkico povezov do dol bi sm prletu z neko uno wanna be inekcijo vode pa sm odmerk spustu do gor....
80m2 x 2 + bela ograja
hehe_D nevem če ti bi šlo..ker bi rabu injekcijo par litrsko da bi lohk vbrizgu par metru visoko.
Evo bilkica ki je zunaj 1-2 tedna =)
Prav lepo napreduje, vendar se mi odspodi listi nekak rumeno barvajo, vendar se mi zdi da ni neke panike, ali pač?
Pa 1 list je dobo taki suhi špic, rjav.
Prav lepo napreduje, vendar se mi odspodi listi nekak rumeno barvajo, vendar se mi zdi da ni neke panike, ali pač?
Pa 1 list je dobo taki suhi špic, rjav.
madona,to pa bo ornk rastlina, če jo bos pripeljal lepo do konca.
Quote:
Odkrito povedano to je moje nasplošno prvo gojenje =).
Pogoje glede sonca pa ima res idealne, popolnoma skos na soncu, pa prav tako lepo skrita. Skopal sem luknjo 40cm globoko, 30cm v širino, noter je kupljena zemlja v katerem je bila bilka od začetka.
Odkrito povedano to je moje nasplošno prvo gojenje =).
Pogoje glede sonca pa ima res idealne, popolnoma skos na soncu, pa prav tako lepo skrita. Skopal sem luknjo 40cm globoko, 30cm v širino, noter je kupljena zemlja v katerem je bila bilka od začetka.
upam,da ti rata cimveč, drugač pa lukno bi še malo poglobil,večja je več boš kadil.
verjetno jo pokrivaš ane?
Te popolnoma nič nisem pokrival, ker me je predvsem zanimalo kako se bo obnesla pri takih temperaturah. In se je prav lepo
hm zelo čudno se mi zdi:D ker ponoči pade blizu 0..tam od 0 pa do 8 stopinj. Koliko časa pa si jo imel indor? a si jo presadil ven direktno in potem je že v prvem tednu bil viden napredek al kako?
Opiši malo če lahko.
Opiši malo če lahko.
poglej kok lepe cvetke dela!