Smisel življenja
Re: Smisel življenja
Zarni, lepo napisano.
Quote:
same globoke misli
Res je
same globoke misli
Res je
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Smisel življenja je nadrkavat šestku it do barake se ga ulit in bit gore dokler se ne strezniš
pa jebote
Kaj pa če smisla sploh ni?
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
če smisla ni tud življenja ni
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
V trenutku ko nadeneš ime na nekaj kar bi naj bilo smisel. V tem trenutku smisel postane nesmisel, ker ime ne more zaobjeti tega kar je smisel.
Vsak ve v sebi kaj je smisel, a kljub temu išče besede, da bi ga opisal. Potem ga opiše in razumljen je drugače. Za nekoga čarovnija za druge božanskost za tretje realnost.
Smisel je nič in vse hkrati. Smisel je pa ni. Smisel je pač smisel.
Kaj pa se zgodi, če odmisliš čas in prostor in potem še misli, glede na kaj sem potem živ? A je potem sploh še kaj čemur bi lahko rekel: glede na to. In ni misli, ki predstavlja čas in prostor in spomin - pa kljub temu sem, celoten, delujoč, kadarkoli hočem lahko spet začnem mislit.
Hehehhehe
Vsak ve v sebi kaj je smisel, a kljub temu išče besede, da bi ga opisal. Potem ga opiše in razumljen je drugače. Za nekoga čarovnija za druge božanskost za tretje realnost.
Smisel je nič in vse hkrati. Smisel je pa ni. Smisel je pač smisel.
Kaj pa se zgodi, če odmisliš čas in prostor in potem še misli, glede na kaj sem potem živ? A je potem sploh še kaj čemur bi lahko rekel: glede na to. In ni misli, ki predstavlja čas in prostor in spomin - pa kljub temu sem, celoten, delujoč, kadarkoli hočem lahko spet začnem mislit.
Hehehhehe
White Lemons Super Hazed Widow
Bla bla...
smisel življenja je : fukat,jest,migat,izležavat se,srat,scat,lepo se met,spat.
smisel življenja je : fukat,jest,migat,izležavat se,srat,scat,lepo se met,spat.
Šta ima
Pozabil si kadit!