posledice zakajanja
Re: posledice zakajanja
ležerno je moderno,učke so priprte,čakre so odprte:)
lp
<bapho>
lp
<bapho>
the walley of sylvania
-
Domagoj_Narkovic
Quote:
zdaj pa se samo ajceejou fali................
drugac po novem ...interno je moderno
lp
zdaj pa se samo ajceejou fali................
drugac po novem ...interno je moderno
lp
... evo vidite , ta dva že imata posledice kajenja.
---> --->
---> --->
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Povpraševanje po konoplji je prepovedano!
Brisano by ganja_farmer
Drugač pa mislm če se odločš da nehaš pohat se morš z nečem zamotit da nemislš na jolija, kakšnih večjih tragičnih posledic pa nebi smel bit razn če roba ni s čem špricana
Brisano by ganja_farmer
Drugač pa mislm če se odločš da nehaš pohat se morš z nečem zamotit da nemislš na jolija, kakšnih večjih tragičnih posledic pa nebi smel bit razn če roba ni s čem špricana
ma gigo a se tebi zdi to normalno,da prideš na forum konoplja.org,se registriraš in v prvrm postu žicaš,da ti nekdo proda večjo količino stuffa?
men se ne zdi normalno,al si kripo al pa bedak:P
no pa lp
<bapho>
PS:mogoče pa naletiš na koga:)
men se ne zdi normalno,al si kripo al pa bedak:P
no pa lp
<bapho>
PS:mogoče pa naletiš na koga:)
the walley of sylvania
ne,ne gigo ni kripo pa tud bedak nism (ni greh probat), sm pa študent k ga rad zmota.
jebiga če se me pa bojite bomo pa rabl neki časa da se bol spoznamo
Lp!
PS: se opravičujem če sm s prejšnjim postom kršil pravila
jebiga če se me pa bojite bomo pa rabl neki časa da se bol spoznamo
Lp!
PS: se opravičujem če sm s prejšnjim postom kršil pravila
Re: posledice zakajanja *DELETED*
Post deleted by Skorc
Zelo dobro napisano!
Quote:
... ker me še vedno boli v pljučih...
pojdi do zdravnika, dokler se ni prepozno ! folk, ki kadi redno cez 20 let se ne pritozuje cez bolecine v pljucih. tudi sam nisem se imel takih bolecin kot jih opisujes, pa sem cigarete kadil ze v sestem razredu o.s. (ne kadim 6-7 tedenov,nevem tocno saj ne stejem) poham pa od nekje '01 naprej redno (zacel sem pozno,pred polnoletnostjo sem skadil skupaj mogoce 3 jointe). skratka, POJDI NA PREGLED (ce se nisi bil)
... ker me še vedno boli v pljučih...
pojdi do zdravnika, dokler se ni prepozno ! folk, ki kadi redno cez 20 let se ne pritozuje cez bolecine v pljucih. tudi sam nisem se imel takih bolecin kot jih opisujes, pa sem cigarete kadil ze v sestem razredu o.s. (ne kadim 6-7 tedenov,nevem tocno saj ne stejem) poham pa od nekje '01 naprej redno (zacel sem pozno,pred polnoletnostjo sem skadil skupaj mogoce 3 jointe). skratka, POJDI NA PREGLED (ce se nisi bil)
You Fuck With The Bull You Get The Horns
hmmm....smukc morš se mal brzdat glede tega glih tko k za vsako drugo stvar no
....verjetno ti noben tukaj ne bo rekel da je vsakodnevno kajenje po gram ali več, al pa celo manj zdravo (in verjetno si se tega zadevu/se zavedaš tudi sam). dim je še vseeno dim, to da je dim iz naravne substance še ne pomeni da je dim zdrav to bi verjetno moralo bit jasno vsakomur ki "redno" kadi. sicer pa še čudno da si zdržal tolk časa ob tako velikih dnevnih dozah...jst si vzemam odmore glede kajenja ker je itak brezveze bit res konstantno zadet....IMHO