Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
aha torej bodo cvetele normalno 2 meseca.
hvala
hvala
Quote:
Lep pozdrav!
Delam svoj prvi outdoor grow (do sedaj sem vzgajal rastlinice le pod lučko) in me zanima kdaj moram prešaltat na gnojila za cvetenje?
ko bodo začele cvetet.
Lep pozdrav!
Delam svoj prvi outdoor grow (do sedaj sem vzgajal rastlinice le pod lučko) in me zanima kdaj moram prešaltat na gnojila za cvetenje?
ko bodo začele cvetet.
Weedr z mojim hermanom še vstrajam zaenkrat sem počupal vsega skupaj 6 jajc. Je mozno da se nebodo razširle ?
-
Blackweedow
Ne najdem zto bom tle na hitro prašu, kolko masla dam na 10g perja?
You must think first, before you move.
A se kdo od vas poslužuje pruninga pri outdooru? Rože sm top-al 2x, zdaj pa razmišljam še če bi odstranil spodnje veje na katerih bodo verjetno pop-corn budi.
A uporablja kdo tekoči ekstrakt morskih alg za kaljenje in v rockwoolu? A za kaljenje je dovolj če dam eno čajno žličko na 2-3dcl? In s tem pošpricam semena ko kalijo? Za namakanje v rockwoolu pa res ne vem kolk tega dat na 1l vode?
A ekstrakt morskih alg kolikor mi je znano lahko uporabim za vegetacijo in cvetenje?
A ekstrakt morskih alg kolikor mi je znano lahko uporabim za vegetacijo in cvetenje?
Hush: Ne
Bleiweis: Lahko odstraniš veje iz katerih nič ne bo.
Bleiweis: Lahko odstraniš veje iz katerih nič ne bo.
A res noben ne uporablja ekstakta morskih alg? Baje je ta zadeva dokaj švoh v dušiku, zato baje to ni dovolj za vegetacijo? Kolikor sem bral po tujih forumih je baje dobro kombinirati ekstrakt morskih alg z drugimi NPK gnojili v nižjih koncentracijah kot je predpisano, ker naj bi imel ekstrakt morskih alg premalo dušika za vegetacijo. Za cvetenje naj bi pa baje bil dovolj.
Res nobenih izkušenj s tem?
Res nobenih izkušenj s tem?
Mene pa neki zanima mam rožce ki so u zadnjem tednu cvetenja. Na dveh rožih sta se u tem zadnem tednu na samo enem cofu nardile dve majhni bananci s cvetnem prahom ( to vem da je prah not ker sm eno bananco dol utrgu in se je mal usul prah vn). A to pomen pol da je roža hermič in da je cela za stran? Drugač bom pa jutr še slike prlimu zravn.