Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Js mam pa en manjši problem in bi potreboval vaš nasvet.
Imel sem autoflowerje (maxi gom) velike približno 20cm noter pod cool white lampami, sem jih pa imel namen presadit ven.
Ves čas sem jih imel pod 18/6 osvetlitvijo, potem pa se mi je pred kakšnim 3 tednim ponesreči prestavilo na 14/10. Kakšen teden nazaj sem to šele opazil, rože pa so že začele malo cveteti.(začeli so se delati majhni cofi) Sedaj sem jim dvignil interval na 16/8, nekatere pa sem tudi že presadil ven.
So rože zanič/jih je možno spraviti nazaj v vego, oz. kaj bi bilo najbolje narediti?
Hvala, Lp
Imel sem autoflowerje (maxi gom) velike približno 20cm noter pod cool white lampami, sem jih pa imel namen presadit ven.
Ves čas sem jih imel pod 18/6 osvetlitvijo, potem pa se mi je pred kakšnim 3 tednim ponesreči prestavilo na 14/10. Kakšen teden nazaj sem to šele opazil, rože pa so že začele malo cveteti.(začeli so se delati majhni cofi) Sedaj sem jim dvignil interval na 16/8, nekatere pa sem tudi že presadil ven.
So rože zanič/jih je možno spraviti nazaj v vego, oz. kaj bi bilo najbolje narediti?
Hvala, Lp
če jih misliš imeti zunaj jih presadi ven, tudi če si jim dvignil interval na 16/8 ne bojo začele vegetirati, če so autoflower.
eno vprašanje:
kdaj je potrebno začet z gnojenjem za cvetenje glede na to da rože končajo nekje v začetku oktobra?
kdaj je potrebno začet z gnojenjem za cvetenje glede na to da rože končajo nekje v začetku oktobra?
@racman: pa se mi jih sploh splača presaditi ven, glede na to de bo na njih ravno 5g?
Lp
Lp
daj jih nekam ko bojo mele cel dan sonce, če ne jih imej pa not pa mej luč pržgano 24ur na dan.
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
timoslav dans sn bil v trgovini daa bi kupu Jorges Diamonds, pa jih niso imel na zalogi. pa tak ko sn komi čaku
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
-
izanci
Moja bilka je zdaj vlka 1,5m koliko še bo zrastla do začetka oktobra ?
pr men če rabš klon