::: Vtisi iz MARIJUANA MARŠA 03 :::
-
Stari uporabnik #920
::: Vtisi iz MARIJUANA MARŠA 03 :::
Iz radovednosti me zanima kako ste kaj zadovoljni z letošnjim MMM.
Tudi iz strani organizatorjev.
Komentarji na MMM.
LP
Tudi iz strani organizatorjev.
Komentarji na MMM.
LP
-
Stari uporabnik #551
Re: ::: Vtisi iz MARIJUANA MARŠA 03 :::
jah, blo je dobr.
fulll(!!!!) me zanima, kako se je letos in lan zmenil z organi represije (ali viko ali danico ali komurkol že) da so toleriral masovno kajenje trave????
po kateri logiki lahko kongresni trg postane law-free cona?
jah, ql. kako rad imam mojo domovino
fulll(!!!!) me zanima, kako se je letos in lan zmenil z organi represije (ali viko ali danico ali komurkol že) da so toleriral masovno kajenje trave????
jah, ql. kako rad imam mojo domovino
-
Stari uporabnik #2009
ampak d je ta domovina v centru lublane, je pa tut nekej.
mi podeželci mamo mal več problemov. pr nas so še vedno miličniki.
mi podeželci mamo mal več problemov. pr nas so še vedno miličniki.
-
Stari uporabnik #2603
Quote:
korupcija, ane?
korupcija, ane?
-
Stari uporabnik #1679
Takole ti povem! Mogoče se sliši neumno, ampak jaz namerno nisem kadil trave v centru mesta, nevem zakaj bi se izpostavljal , navsezadnje kadim zase in ne za druge da me vidijo! Glede pripeditve pa moram rečt da je zelo dobro uspela, in mislm da je slovensko javnost prepričala, da marihuana le ni tak bav-bav ! Glede na to da sta bla clo mat pa foter vsa navdušena, pa sta težka nasprotnika travi,... ! Mislm da jim je uspel! komi čakam drug let
-
Stari uporabnik #335
niso samo vtisi, so pa tudi vtisi:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=1051532835;start=0
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=1051532835;start=0
-
Stari uporabnik #2885
Blo je kr hudo...En folk je mal preveč buče trosu tam na odru sam drugač pa zanimivo! Un bend iz Maribora mi je bil kul pa bobnčki itak! Se vidmo drugo leto again!
-
Stari uporabnik #1684
Men se je pa ful grdo zdel to, da bi lahko ljudi, ki so zares plesali pri Sitih hlapcih, preštel na prste ene roke. Folk je kr sedel al pa stal nekje v ozadju, sploh se ni noben hotu premaknit bližje odru, pa vem, da je blo vmes dosti takšnih, ki jim je reggae všeč.
Po drugi strani je bilo pa zelo dobro, da so letos bile zares jasno zapisane zahteve, pod katere smo se podpisoval. To se mi zdi zelo pomembno, ker potem ljudje vsaj vidijo, da za temi zahtevami stojijo neki argumenti ter da vemo, kaj hočemo.
Po drugi strani je bilo pa zelo dobro, da so letos bile zares jasno zapisane zahteve, pod katere smo se podpisoval. To se mi zdi zelo pomembno, ker potem ljudje vsaj vidijo, da za temi zahtevami stojijo neki argumenti ter da vemo, kaj hočemo.
-
Stari uporabnik #61
ne vem kako od spohancov prcakujes, da bodo sred soncnga popoldneva neki poskakval po betonu, če pa lahk ležijo na travi v parkcu pa przijo dzole???
-
Stari uporabnik #2009
na MM.004 rajši koko snifat, kajenje konoplje pa prepovedat.