js bi neki krizal
-
Stari uporabnik #2752
js bi neki krizal
Nj mi tu en pove ko čitam da ste al pa jh je vsaj večina pridnih vrtičkarjev,če lahko recimo konopljo križaš z kakšno rožo recimo z tulipanom al pa lilijo al pa recimo z makom.Čisto resno mislim brez zajebancije tako malo za experiment me zanima.Pa še nekaj če ma kdo mogoče izkušnje pri sami rasti bilke sm nekje slišal da jo lahko vlečeš tud po tleh tako da se recimo ne vidi
-
Stari uporabnik #1758
Re: js bi neki krizal
Križal bi ti, se ne obnese
Po tleh bi jo vleku, se da in to celo na velikih farmah prakticirajo, enkrat sem vidu, da so eno ogromno bilko nekje od 4 metre, deblo premera 15 cm prvezala na traktor in jo krivili v vse smeri, skratka mučili in s tem je izločala ogromno smole, komentar po končani žetvi je bil: Močna ja bila kot traktor, ki jo je krivil
Ja bolj jo mučiš boljša je. Najprimernejše za naše razmere je kriviti jo ali pa kamenčke v spodnji del stebla vtiskat (pa ne preveč). Kriviš jo pa enkrat v eno smer in drugič v drugo, s tem, da ne verjamem, da ti bo pol kr sama po tleh rastla, razen, če boš mel jeklene vrvi s temelji
Po tleh bi jo vleku, se da in to celo na velikih farmah prakticirajo, enkrat sem vidu, da so eno ogromno bilko nekje od 4 metre, deblo premera 15 cm prvezala na traktor in jo krivili v vse smeri, skratka mučili in s tem je izločala ogromno smole, komentar po končani žetvi je bil: Močna ja bila kot traktor, ki jo je krivil
Ja bolj jo mučiš boljša je. Najprimernejše za naše razmere je kriviti jo ali pa kamenčke v spodnji del stebla vtiskat (pa ne preveč). Kriviš jo pa enkrat v eno smer in drugič v drugo, s tem, da ne verjamem, da ti bo pol kr sama po tleh rastla, razen, če boš mel jeklene vrvi s temelji
-
Stari uporabnik #3072
za plazenje edino scrog metoda, ko das nad bilko mrezo in se ti potem razrasca po mrezi, nekako tako, kot vinska trta. Ce bi rad nevidnost, pa oblikuj oz porezuj liste tako, da bodo drugace izgledali. Je tudi nekje v overgrow FAQ opisano. Pa ce bos to delal, boš mel kr dost dela...
kako narediti male biljke:
http://www.overgrow.com/growfaq/1417
kako narediti male biljke:
http://www.overgrow.com/growfaq/1417
-
Stari uporabnik #2752
Ja sam to more bit neka opasna mreza,kr je pol spet problem z svetlobo pa se karo ornamente mas na listih no js bom probal kr vse kar sadim je experiment zato tud ni vazno al je moska al zenska samo da je kadim je tako al tako ne sam shit ce kje z neba pade
-
Stari uporabnik #2009
Quote:
kr je pol spet problem z svetlobo pa se karo ornamente mas na listih
ah bejž no bejž kake maš!!!! tut če bi bil točkasti izvor, je svetloba disperzirana, ker se vztrajno odbija od sten boxa in od reflektorja.
kr je pol spet problem z svetlobo pa se karo ornamente mas na listih
ah bejž no bejž kake maš!!!! tut če bi bil točkasti izvor, je svetloba disperzirana, ker se vztrajno odbija od sten boxa in od reflektorja.
-
Stari uporabnik #2752
Quote:
Js sm zdaj z eno frendico govoru k botaniko študira mislim da al neki u tej smeri pa je rekla da se da križat u bistvu plevel z plevelom recimo najbolša bi bla kopriva tak je rekla hehehe no bomo vidli kaj bo ratalo california orange skunk + kopriva me res zanima
Js sm zdaj z eno frendico govoru k botaniko študira mislim da al neki u tej smeri pa je rekla da se da križat u bistvu plevel z plevelom recimo najbolša bi bla kopriva tak je rekla hehehe no bomo vidli kaj bo ratalo california orange skunk + kopriva me res zanima
-
Stari uporabnik #2752
to me res zanima ce bo ratalo sj kpriva podobno hitro raste kot konoplja liste tud ma nekako podobne in oboje je kar je najbol vazno plevel.......pa recimo koprive so povsod kdo bi recimo polagal pozornost na mal bolj cudno koprivo folk pac pravi kopriva je kopriva sam ta bo zadela hehehe no js upam vsaj
-
Stari uporabnik #1758
Moja babica je iz kopriv delala špinačo
Zdaj sem jo šele pošteku
Zdaj sem jo šele pošteku
-
Stari uporabnik #2752
Ta špinača je najboljša špinača js jo še zdaj delam sam koprive morjo bit mlade.Zamisli pa ti klon med konoplo in koprivo pa pol to špinačo