maturantski in heft...

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #3368

maturantski in heft...

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3368 »

Pozdravljeni!
Cez nekaj casa se bomo odpravili na maturantski izlet.Odpravljamo se v grcijo in sicer na rodos.Ko bomo tam,si bom zagotovo zazelel kaksne bakle,zato sem se odlocil,da potuje z mano tudi kaksna 5ka skune ali hasha..Problem pa je v tem,da me je,tako kot vecino,zelo strah meje.Heft sem skrival ze po raznih kavah,smokijih in kremah(vedno smo potovali z busom)..tako da s tem naj ne bi bilo problema..Strah pa me je carinikov na letaliscu in predvsem njihovih psov..
Sosolci,ki o heftu sicer nimajo pojma,me strasijo s tem,da me bodo zagotovo dobili in da imajo po novem kao neke naprave,ki zaznajo heft Seveda me zanima,ce je to res in ce ti lahko recimo ne da bi odpirali kaksno kremo ali smokije najdejo heft?Zanima me tudi ali je bolje,da je heft nekje v kovcku ali pa naj ga raje imam kje pri sebi?
Stari uporabnik #1114

Re: maturantski in heft...

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1114 »

Hehe... sosolc je meu 10ko v ustih k smo mi sli... v Hubbabuba cigumiju... oz. 5ih njih

No ja, ampak to je blo ze long tajm ago, tko da... po mojem je zdej mal boljs poskrblen za varnost in kontrole potnikov...

Pa uspesno skrivanje ti zelim... ce ze lih mors. K drugac ves, se da tut tm to nabavt Ti sam kksnga burekasa najd

papa
Dr_EAmer
Stari uporabnik #2453

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2453 »

Jst bi ti odsvetovala, da karkoli vzameš s sabo, razen če že moreš! Nikoli ne veš kaj ti bo sledilo, tko da... Definitivno je za razmislit, če se ti splača (zaradi posledic, ki bi ti sledile v primeru, če te dobijo).

Sicer pa, da bi ravno temeljito pregledovali ne verjamem... previdnost pa ni nikoli odveč!
Stari uporabnik #308

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #308 »

Jao jao, sam ne na letališča nost ganje. Ni vredn no. Poznam enga kolega k si je še pred 11.9. uzel sabo v LA kamor je šel študirat za eno leto na letalo 2g skunka, da ga bo mel za spohat če bo treba kje čakat itd. No in skozi evropo je že šlo, tam pa pristane na enmu letališču (ne še v LAju) in ga pohopsajo customs officerji (sam pes je pršu in se zraven njega na tla ulegu in so ga takoj pregledal), ter naložijo nazaj na letalo. Zdej pa si predstavlji, kaj je povedu tastarim ki so že vse plačal .

Zdej k je pa 11.9. pa štale zarad bomb, so pomoje ful bl previdni, jst res nebi sabo jemal ganje na letalo, sploh pa ganja - to dobiš za vsakim vogalom no. Ni vredn rizika.

"Mulc, a nisi na maturancu?"
"Ja za en joint sem mel sabo no!"
Stari uporabnik #1003

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1003 »

..., kakšno 5-ko haša komot spraviš med jajca, ni pene

..., dol se ne nadi, da boš kej dobu, k je bl beda
Stari uporabnik #2404

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2404 »

AL pa hash v usta!!Mi smo tako,samo ne na letaliscu!!Ceprav je bols da sploh ne nosis ker je skoda maturanca zarad parih jol!!
Stari uporabnik #1945

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1945 »

Bojda da je Grčija poleg Skandinavskih držav ena najbolj v Evropi,kar se tiče drogice.Zato previdno.
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Uzem sabo plato melka pa enga prerež tm k je skup zleplen not fukn kokr ti je želja pa zalep in use dej tko da zgleda kokr da je lihkar kuplen, k dvomm da bi ti šli cel plato mlekov odpirat, reč da maš srčne težave pa da si si uzel un mlek sabo pač.
Če se ti da sabo vlačt tolk mleka seveda oz. če ti naw čudn s tolk mleka naukol hodt
Stari uporabnik #36

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #36 »

Jao, na avion ne nc nosit ...same slabe izkusnje majo FOAF-i ...

Drugac pa ladja govori cist drugo zgodbo ... nas lani tut pogledal niso (oz. alkohol so nam pobiral) ... ker ga je blo neomejeno .. So modeli dol nesl 100 bonbonov pa neomejen za kadit ... ladja pac ...ni carine ni nc ...oz. je, sam ne pregledujejo k se 2000 ljudi na ladjo namece...
Stari uporabnik #1003

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1003 »

Sam sem vedno kakšen pošten kos haša prešvercal na avion, ni blo nobene pene nikoli, pa saj smo normalni ljudje

... potem pa na piazi samo še po pipo in akcija
Odgovori