nujno

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #3556

nujno

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3556 »

Zivjo

Jst mam pa eno veliko prosnjo s katero se obracam na vas. Letos maja sem bila na študentski trznici in so me policaji dobili z manj kot polovico jointa, me popisali in naredili zapisnik, katerega kopije pa jaz nisem dobila. Danes 3.11. sem dobila od sodnika da plačam 20.ooosit in bi rada napisala pritozbo pa ne vem kako mora zgledat in bi vas prosila za pomoč.Se drug problem je da mora biti napisana v osmih dneh jaz pa v četrtek odhajam in me ni več tu. Kaj naj naredim? Na koga se lahko obrnem? Ja pa še napisali so mi da so zasegli 0,6 grama konoplje - kar pa je nemogoče ker je bilo še ful malo jointa pa še sama sem ga kadila in nisem dala velik notr!?

Hvala ze v naprej in lep pozdrav
Stari uporabnik #3192

Re: nujno

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Ne privoščim ti tega sranja, a skoraj sem prepričan, da se ne boš mogla izogit plačilu...
Sigurno na odločbi piše, da pritožba ne zaustavi izvržbe...to pomeni - PLAČI, pol se pa žali.
Sam sem napisal že kar nekaj pritožb (prometnih)...pa mi niti enkrat ni uspelo...lahko pa da sem tudi tolk munjen .

Moj predlog: ne zgubli časa, plači, drugič pa pazi!
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

Quote:
Sigurno na odločbi piše, da pritožba ne zaustavi izvržbe...to pomeni - PLAČI, pol se pa žali.

Šaljivc dneva!
Stari uporabnik #3192

Sploh ni blo mišljeno kot šala, bolj kot !, da ne bi naša "oškodovanka" tega spregledala in izbrala drugačen vrstni red.

Drugače pa Jake, hvala za podeljeno titulo.
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

kako bo spregledala, če to ne piše na odločbi?
Stari uporabnik #3192

Aja...kako veš?
Na vseh mandatnih kaznih, ki sem jih dobil, je bila ta "grožnja" vedno navedena.
Dopuščam pa možnost, da je pravosodje postalo prijaznejše. Kmalu bomo EU, ja ja.
Stari uporabnik #52

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #52 »

vec v Pravo&Politika
nujno

zaklepam
Odgovori