kolko vas muci

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #3572

kolko vas muci

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3572 »

mene pa zanima kako je z vami po travi, vam jeb... kaj mozgane mislim poznam ljudi ki kadijo travo ko nori in so "cisti" druge ze po porem spinelu vse pozabijo in so zmedeni cel mesec,..Kako je pri vas..
Stari uporabnik #3192

Re: kolko vas muci

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

1. Različne vrste ganje
2. Količina
3. Ambient
4. Pristop (pozit/negat.)
5. Kako kadiš!!!!
6. Razvita toleranca
7.
8.

Sedme pa osme se ne spomnim.
Stari uporabnik #3557

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3557 »

Pozabo si ta glavno tvoje psihično stanje !
Če nisi glih ok zna biti problem velki problem.
Stari uporabnik #3192

Quote:
Pozabo si ta glavno tvoje psihično stanje !
Če nisi glih ok zna biti problem velki problem.

Kako pozabu?
4. Pristop (pozit/negat.)
Stari uporabnik #3557

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3557 »

Jaz sem mislo na tvoje duševno stanje. Ne pa na pristop k kajenju.
Po moje imajo nekateri ljudje probleme z kajenjem zaradi svoje psihe. (Poznam primer).
Na žalost
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Quote:
mene pa zanima kako je z vami po travi, vam jeb... kaj mozgane mislim poznam ljudi ki kadijo travo ko nori in so "cisti" druge ze po porem spinelu vse pozabijo in so zmedeni cel mesec,..Kako je pri vas..

Mah moji frendi so že zdavnaj z mano vred izven koncepta norost po kajenu trave
Skadiš baklo outdor skune in čez dve ure kot da ni bilo nič. Ne jebe mi možgane, ker se lahko kljub temu da sem nakajen, učim. Noben ne skapira da sem zadet, pa čeprav delam počen na tankšteli in me vsako minuto vidi najmanj 5 ljudi. Grem v šolo nakajen, ali na občino, ali k doktorju, ali pred stare, ljubico, ne vem kam: noben me ne skapira, če jaz tega nočem.

V glavnem na zunaj se sploh ne vidi, da bi mel težave zaradi kajenja, v bistvu jih pa res nimam. Razen: PLJUČA!
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Jest po dobrih 2 letih nimam nobenga problema. Koncentracijo mam u pizdi tko nekak že od 5. razreda OŠ in tak pač sem, sicer počen se nikol ne učim, tega se držim od kar sm začel s tem in pri tem nekak vztrajam. Na seb niti nisem opazu nevemkakšnih sprememb, pač se oblikujem kakor se vsak človek skozi leta in pomoje to nima nobene veze. In kot je rush reku, tut sam nimam problema bit "normalen" če sm zadet, me nikjer ne pokapčijo, ne doma, ne v šoli, niti frendi če le sam nočem.
Kar se tiče pljuč pa te zadeve se pa po 2 letih itak ne more poznat in bomo videl kaj bo.
Stari uporabnik #1976

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1976 »

po destih letih intezivnega kajenja... po vec spinelov na dan...se mi pozna le to, da morem skadit vecji spinel kot pred desetimi leti... drugace pa, nisem odvisen od psihicnega stanja...tut ce sem cist v kurcu... zaradi joba... karkoli, da me potre... me gunja ne zabija se bolj.. ampak sem kot sem... kot je reku en rastafarjanc v eni oddaji pred kratkim, da ne pokadi spinela, da bi bil zadet, ampak, da zacuti pozitivne vibracije.
Stari uporabnik #3591

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3591 »

Res je da trava vpliva na STM (Kratkotrajni spomin), koncentracijo, ipd... Tako da, vsaj jaz, ne kadim, ce imam kakrsnekoli obveznosti. Je pa tudi res, da je od posameznika, do posameznika drugacen odziv. Ce clovek kadi redno vsak dan, je zelo pomembno, da ima kontrolo nad kajenjem (kdaj in koliko) vsaj toliko razvito, da ne "zabluzi" z zivljenjem. Cisti primer je moj sosed, ki kadi ze od neve katerega letnika srednje sole (tudi jaz sem zacel tam nikje). Razlika med mano in sosedom je v tem, da po petih letih studija je sosed se vedo v 1. letniku faxa, in ima doma zaradi tega probleme, ker v tem casu ni naredil, preprosto receno, NIC, jaz pa imam "toliko" soli v glavi, da postimam obveznosti preden si prizgem prvi spinelcek.

Kajenje trave povzroca tudi odvracnje od ambicij, clovek postane tudi len...fraza "neda se mi" se uporablja iz dneva v dan vec. In tudi to se da premagati z kontrolo...tako da stranski ucinki trave niso tako zelo crni, kot se slisi na prvi pogled, vendar je vseskupaj odvisno od posameznika in nacina razmisljanja. Ce vsaj pribljizno ves kaj bos v zivljenju pocel. oz. kaj hoces dosesti s svojim zivljenjem, te tudi trava naceloma nebi smela odvracati od tvojih ambicij.
Stari uporabnik #3192

Quote:
fraza "neda se mi"

Ta fraza lahko pomeni način življenja tvojega soseda, zato ga ne obsojaj, sploh pa ne postavljaj norm.
Čist možno, da je on v 1. letniku bolj srečen, kot ti v 5. Ali pa ne, vsak naj svoje fura, pa bo.
Quote:
Kajenje trave povzroca tudi odvracnje od ambicij

Hvala ku***, zato jo kadim.
Odgovori