JA ŽIVIJO!
Mene pa zanima, kako oz. kje bi lahko dobil kaka navodila za izdelavo DIY uparjevalnika, pa po možnosti ne kakih poskusov, ki se kasneje izkažejo za propadle al pa celo škodljive(ker res premalo vem o uparjevalnikih). Če pa je kdo tolk nice, bi bil pa tud zelo hvaležen za kak basic info oz. splošno znanje o teh rečeh.
Lep pozdrav vsem pa srečno in ter : polno novo leto!
DIY vaporizer (?)
-
Stari uporabnik #2009
Re: DIY vaporizer (?)
odtipkaj "DIY vaporizer" v search za en ultra simple kondukcijski vaporizer. zadeva dela, samo učinek ni tok dober kot pri konvekcijskih.
kar se tiče konvekcijskih DIY vaporizerjev na osnovi toplotnih pištol in podobnega, je nekaj na overgrowu. če najdeš kak pameten link, postaj sem pliz.
kar se tiče konvekcijskih DIY vaporizerjev na osnovi toplotnih pištol in podobnega, je nekaj na overgrowu. če najdeš kak pameten link, postaj sem pliz.
-
Stari uporabnik #3717
Hvala!
preberi si Pravila in smernice postanja. NupY
se beremo, lahk mi pa tud pišeš na PM
LP,
preberi si Pravila in smernice postanja. NupY
se beremo, lahk mi pa tud pišeš na PM
LP,
-
Stari uporabnik #308
FOAFi so ga tako naredil, da so kupil ognjevarno bučko (pač elermjaerica) z gumi pokrovčkom (takšen ki ima dve luknji za cevke).
Ganjo nadrobiš vržeš notr pokriješ s pokrovčkom v katerga daš eno slamico. Segrevaš spodi in čez čas se naberejo pare. Potegneš in voilla okus po arašidih in u iber šus ganje. Kr kul, če ti sede bit bl hardkore.
Ganjo nadrobiš vržeš notr pokriješ s pokrovčkom v katerga daš eno slamico. Segrevaš spodi in čez čas se naberejo pare. Potegneš in voilla okus po arašidih in u iber šus ganje. Kr kul, če ti sede bit bl hardkore.