Vožnja pod vplivom mamil
-
Stari uporabnik #4103
Vožnja pod vplivom mamil
mam problemček: policija me je ustavila, pa so mi dali pihat napihal sem 0,46 ; ker pa me je škif "poznal" od prej pa me je še peljal na odvzem krvi in urina za preizkus mamil k dežurnemu, test ja pokazal da sem imel v krvi THC, in sem dobo sodnika za prekrške, to bi naj bla kazen najmanj 90.000 sit, zaj pa me zanima kako dolgo ostane THC v krvi, in ali je pomembna količina THC-ja v krvi za kazen, npr. za alkohol majo neke meje, ker sem naredo resnično samo en dim! Ali palijo kaki izgovori: bil sem v družbi ko so kadili,...sem pa slišal da tudi tablete Ibuprofen (protibolečinske) vsebujejo THC. Drugače pa mi je doktor dovolil nadaljno vožnjo, prosim da mi svetujete, kaj narediti, hvala
-
Stari uporabnik #52
Re: Vožnja pod vplivom mamil
Tule je bila ze enkrat debata na to temo.
V praksi zakon ne dolocuje kolicino THC v krvi/urinu. Le pozitivno ali negativno. Lahko pa z odvetnikom napises pritozbo in upam da bos postavil precedens za primere te sorte.
Je pa zelo tezko ugotavljati koliko in kako vpliva pri posamezniku nivo THC-ja na njegove psihofizicne sposobnosti. Mogoce bi v postev prisel taksen test, kot ga uporabljajo americani za ugotavljanje vinjenosti (prst na nos, hoja po ravni crti ipd.)
V praksi zakon ne dolocuje kolicino THC v krvi/urinu. Le pozitivno ali negativno. Lahko pa z odvetnikom napises pritozbo in upam da bos postavil precedens za primere te sorte.
Je pa zelo tezko ugotavljati koliko in kako vpliva pri posamezniku nivo THC-ja na njegove psihofizicne sposobnosti. Mogoce bi v postev prisel taksen test, kot ga uporabljajo americani za ugotavljanje vinjenosti (prst na nos, hoja po ravni crti ipd.)
-
Stari uporabnik #4103
Ok, slišal sem da ibuprofen (protibolečinske tablete) vsebujejo THC, torej če ga pojem mam THC v krvi na legalen način, mi lahko prosim to kdo preveri.
-
Stari uporabnik #61
ma kurc, plačej tistih 90 cukov.
izpit bos obdrzu.
izpit bos obdrzu.
-
Stari uporabnik #4103
ja hvala lepa za take nasvete, danes 6.4.04 sem bil pri sodniku za prekrške, zakon prepoveuje vožnjo pod vplivom mamil, kazen je 90.000 sit, ampak tukaj so še stroški odvzema krvi in urina 111.000 sit, torej skupaj 201.000 sit !!!!!!!!!!!!!
Nikoli nisem imel nič proti marihuani, ampak danes sem se odločil da bom ji strogo nasprotoval, zaradi folka ki jo kadi , ker sem vedno mislil da mi bodo pomagali, žal bom zaradi nje zgubil tudi veliko prijateljev oz. neprijateljev ki so mi pomagali zgubiti 201.000 sit, želim vam prijeten dan!
Nikoli nisem imel nič proti marihuani, ampak danes sem se odločil da bom ji strogo nasprotoval, zaradi folka ki jo kadi , ker sem vedno mislil da mi bodo pomagali, žal bom zaradi nje zgubil tudi veliko prijateljev oz. neprijateljev ki so mi pomagali zgubiti 201.000 sit, želim vam prijeten dan!
-
Stari uporabnik #3988
wtf???
kaj kriviš druge za svoje napake!!!!
pa sej to ni res...
kaj kriviš druge za svoje napake!!!!
pa sej to ni res...
-
Stari uporabnik #3988
Quote:
šofer said:
kaj kriviš druge ??? zaradi folka ki jo kadi dddd.... sej si si sam kriu!!!!!
šofer said:
kaj kriviš druge ??? zaradi folka ki jo kadi dddd.... sej si si sam kriu!!!!!
-
Stari uporabnik #1758
Ja bolje za tebe, da zamenjaš "prijatelje" ker verjetno po teh izjavah nobeden več nebi bil tvoj frend. Jebi se in trpi truplo kot da so drugi krivi za tvojo neumno bučo vesel bodi, da nisi kake pizdarije na cesti naredu, kdo bi bil pa pol kriv?? tvoj fotr ker te je naredu?? al pa upravna enota, ki ti je dala izpit?
Al pa kr dilerja zatoži, ker ti je prodal, zarukanec jedni
ps: ostali oprostite za izpad, ampak mi je dekl dvignalo
Al pa kr dilerja zatoži, ker ti je prodal, zarukanec jedni
ps: ostali oprostite za izpad, ampak mi je dekl dvignalo
-
Stari uporabnik #1758
se vračam bolj skuliran
ej model zgubu si že 21 prijateljev in sicer:
20 Ivan Cankarjev
in 1 - ga Franceta Prešerna
al pa kr 40 pičk Kobilic