kje v mb-ju dobiti mikroskop?

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #2413

kje v mb-ju dobiti mikroskop?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2413 »

Zanima me kam naj grem tu v mariboru, da bi imeli kakšen otroški mikroskop z recimo 40x povečavo. Sem zasledil v enem drugem topicu ko je nekdo napisal da jih majo v leclercu, sam js to ne vem če je v mb-ju. Čimprej bi rad vedel če ma kdo kakšno idejo kam si naj grem po to, ker sem tukaj še samo do jutri, in me res muči al naj že požejem svojo bilko ali ne.
Torej: MIKROSKOP NUJNO!

Hvala za pomoč
Stari uporabnik #4855

Re: kje v mb-ju dobiti mikroskop?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4855 »

Otroške stvari se sicer kupujejo v trgovinah z igračami.
Stari uporabnik #5023

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #5023 »

hehe...ja jz sm ga kupu v leclercu ...in sm tut postu o tem...hmmm...v mariboru..a je leclerc tut v mb? ...mogoce loh gres pogledat kar v europark...tam se najde dost stvari...
stvar se imenuje ročni mikroskop...na škatli pa piše zoomscope...
takle je
Stari uporabnik #2413

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2413 »

Heeeeeeeehehehehehehe , ne morem verjet da sem našel svoj lasten ZOOMSCOPE . Če bo koga še zanimalo, na netu je ena stran kjer ti izpiše vse trgovine, v katerih imajo takšne stvari, in sicer:

http://www.laserplus.si/trgovine.html

Na legendi morate gledati Optika in narava, torej zelen kvadratek. Na dnu kliknite spisek trgovin in poišćite s pomočjo kvadratkov pravo trgovino. Men je pomagalo, kar ne morem verjet .

Edit: sem že ugotovil zakaj je tisti vrtljivi kolešček, bil je zlepljen skupaj s plastiko in zato ni delal, zdaj dela.

Volkd, povej mi samo, če morš bit velik ekspert da vidiš barvo kristalov pri 40x povečavi ali se da videti kolko toliko normalno?

Se vnaprej zahvaljujem za odgovore
Stari uporabnik #4362

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4362 »

seos
trgovino z kemijskimi pripomockami(verjetno majo mikroskop) je blizu ljudskega vrta(ulice nevem).ce gres od trgovske sole proti ljudskemu vrtu prides do krizisca pol pa mas eno ulico na levi strani.stara za kemijo je rekla da je nasproti onega kioska ko prodajajo pecivo pa kruh.

mene pa zanima v kateri trgovini bi lahko dobil digatalno tehnico po cenejsi ceni.

lep pozdrav

aja pa letos je bla trgatev slaba.sem letos prvic gojil pa sem zajebo ker sem predcasno pobral.na 5 bilkal sem dobo samo 100g suhega.
Stari uporabnik #4362

???????
Stari uporabnik #3192

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Ja pa dober, a ti res pričakuješ, da ti bo folk pisal kje majo poceni vage... svašta.

Še dober, da imate eni tolk volje, da vsaj do konoplja.org prlezete po medmrežju.
Stari uporabnik #4362

a ni ta forum zato da svetujemo drug drugemu?

lep pozdrav
Stari uporabnik #3192

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Očitno ti nasvetov ne upošteveš... če ne, ne bi pobiral nezrelih plodov, a ne?

Ja, ta forum je med drugim namenjen tudi temu, da si svetujemo, ja.
Ne premikamo pa lenih riti.
Stari uporabnik #3051

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3051 »

Quote:
travar said:
a ni ta forum zato da svetujemo drug drugemu?

lep pozdrav

Nevem kaj ti sploh pričakuješ od ljudi ki pišejo na konoplja.org....Itak je večina...khmm, khmm...
Odgovori