Kako varna je konoplja?
Kako varna je konoplja?
Ali drži ta trditev:
Konoplja je zelo varna. DEA (Drug Enforcment Agency) je v svojem poročilu, v katerem priporočajo legalizacijo konoplje v medicinske namene, zapisala: "Konoplja, v svoji naravni obliki, je ena najbolj varnih terapevtskih substanc, poznana človeštvu." V nasprotju z drugimi psihoaktivnimi drogami, vključno z alkoholom, aspirinom, opiati, nikotinom in kofeinom ne povzroča smrtnih predoziranj. S poskusi na živalih so ocenili, da bi bila smrtna doza enaka 40.000-kratni normalni dozi: to je približno 18 kg.
Kako varna je konoplja?
Konoplja je zelo varna. DEA (Drug Enforcment Agency) je v svojem poročilu, v katerem priporočajo legalizacijo konoplje v medicinske namene, zapisala: "Konoplja, v svoji naravni obliki, je ena najbolj varnih terapevtskih substanc, poznana človeštvu." V nasprotju z drugimi psihoaktivnimi drogami, vključno z alkoholom, aspirinom, opiati, nikotinom in kofeinom ne povzroča smrtnih predoziranj. S poskusi na živalih so ocenili, da bi bila smrtna doza enaka 40.000-kratni normalni dozi: to je približno 18 kg.
Kako varna je konoplja?
Re: Kako varna je konoplja?
Quote:
Ali drži ta trditev:
drži!
me pa čudi, da je DEA to izjavla. Rvano včeri sem na REAL TV gledal te butaste amerikanerje, kako se je po hosti plazlo enih 20 specialcev, oboroženih kot v vietnamu + dva helikopterja za spremtvo.
Na konc so najdli enih par 50 cm konopljic in se v kamero hvalili koliko življenj so rešli.
pizda, ne morem si pomagat, a ob teh prizorih ratam kr penast.
Ali drži ta trditev:
drži!
me pa čudi, da je DEA to izjavla. Rvano včeri sem na REAL TV gledal te butaste amerikanerje, kako se je po hosti plazlo enih 20 specialcev, oboroženih kot v vietnamu + dva helikopterja za spremtvo.
Na konc so najdli enih par 50 cm konopljic in se v kamero hvalili koliko življenj so rešli.
pizda, ne morem si pomagat, a ob teh prizorih ratam kr penast.
vsi smo
-
sticky
REALity TV - jst ga mam na daljincu na 8, zate pa ne vem...
-
ganja_farmer
-
sticky
Quote:
Ali drži ta trditev:
Kako varna je konoplja?
ja sevede drzi, sej ves, konoplja zdravi tudi raka - NO BRAINS NO TUMORS
Ali drži ta trditev:
Kako varna je konoplja?
ja sevede drzi, sej ves, konoplja zdravi tudi raka - NO BRAINS NO TUMORS
lol jz sm tut tole gledu....kr zakamuflirane lonce je mel...hehe...ja res...bedni so bli....kukr da bi lahko sploh to kdo iz helikopterja vidu...huh
hahahha
hudo tole s specialci.
jaz mislm da konoplja ni tko hudo varna, ker se psomnm k sm enkrat 2 ðole skadu, pa sm pršo s kolesom a trening, nism mogo na treningu žoge odbijat, ko sm se pa vračol sm pa kr zavijol, ko da bi bil pijan
hudo tole s specialci.
jaz mislm da konoplja ni tko hudo varna, ker se psomnm k sm enkrat 2 ðole skadu, pa sm pršo s kolesom a trening, nism mogo na treningu žoge odbijat, ko sm se pa vračol sm pa kr zavijol, ko da bi bil pijan
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
-
fredikruger0
hja sej ganja drgač ni poživilo (stimulans)k efedrin al pa kokain.....ganða je za relax sproščene modele,ne pa za bike k pol nevem na ironmana grejo,prej pa 3 kukije požrejo.
hahahahaha. pred neki cajta sm mel željo da bi probol kokain pa me zanimajo kej cenek vsazga mojga dilerja k sm prašol je reku d se bo pozanimol pa mi ni do zdj še noben reku
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO