POMOÈ !!!

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
rastaman

POMOÈ !!!

Odgovor Napisal/-a rastaman »

Ej folk, ta stran je zakon. Slučajno našel mal prej...Problem mam, pa če sem že tule, prosim za pomoč. Stvar je taka: mojo bejbiko moje pohanje vedno bolj mot, tako da moram zdele to že na skrito počet. Prišla sva tok daleč, da uporabljam že kapljice za oči, mislim...to je za znoret!!! Kako vi hendlate s tem? Ali imate take boljše polovice, da pohajo z vami? Znorel bom!!!
jamajka, ki te ljubim jamajka
skorc
Site Admin
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: POMOÈ !!!

Odgovor Napisal/-a skorc »

Hmm, resen problem..Poznam veliko punc, ki jih pohanje fantov moti. Kaj naredijo..nekaj casa jih tolerirajo, pol pa jih pustijo (seveda so se vmes resni pogovri ). Ce imas zeljo kaditi, moras vedeti, da si v "zvezi" se s punco, ki tega ne odobrava.
Imas pa naslednje moznosti:
- prenehas z uporabo
- se pogovoris s punco, da ti pove, zakaj jo to moti in najdeta najboljso resitev
- ali pa bos ostal sam in bos lahko kadil naprej..
Mislim, da je odlocitev prepuscena predvsem tebi, kaj bos storil..
Gruver

Odgovor Napisal/-a Gruver »

če kajenje vpliva na tvojo normalno "delovanje" npr. da cel dan pred igrcami pa TVju cepis pa pohas, potem ma prav da ti teži.
Ce pa normalno "delujes", se okvarjas z njo etc. pa nima kej za govort, sej ves, ljubezen pride v paketu .

Kaj bo potem naslednje, ne smes si zob zjutrej umivat pred mano, ne smes naglas zehat pred mano pa tako naprej.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

mah enkat jo dej okol ušes, pičko prepotentno

oprosti za vulgarnost, sam te stvari mi grejo najbolj na kurac... najprej se vpraš, če si njena lastnina? Stari, ob taki pički ga boš sam najebal...ribanje parketa, pranje posode, štrikanje...pa še fukala se ti bo z drugimi.

Posluši mene, narolej si čistaka in ji ga napihej v rit!

Mater sem se razpizdu zdele.
vsi smo
bluu

Odgovor Napisal/-a bluu »

rastaman

Odgovor Napisal/-a rastaman »

Problem je v tem, ker ona ni nikol pohala, tud poskusla še ne, pa misl da je to kriminal. In kadar pri men prespi, morm nakadit preden pride, ker drugač še seksat noče. Pravi da ratam čuden pa to... Kurac pa čuden, to sm že tko al tko. A vaše bejbike nič ne komplicirajo glede tega???
jamajka, ki te ljubim jamajka
HeCtOr

Odgovor Napisal/-a HeCtOr »

Quote:
A vaše bejbike nič ne komplicirajo glede tega???

Majo rade svoj zdravje......
Jebim ti signature too long
Gruver

Odgovor Napisal/-a Gruver »

hehehe, darling, a bos ti odgovorila na to?
A ja, pa ne pozabit AK47 klonckov presadit v lonce .
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Maš dve varjante:
-1. pust njo pa si najt kakšno "gruverko"
-2. napuši jo do amena

Btw:jest te tut ne bi gledov če bi se zapušavov pred mano.(Tut ne kadim).Jebi ga minus pa plus ne gresta skupaj.

Sicer ti je pa že Škorc vse povedov v prvem postu.Al boš mogu nehat, al pa te bo ona pustila.Vmesne poti ni.
Šta ima

fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

Quote:
mah enkat jo dej okol ušes, pičko prepotentno

oprosti za vulgarnost, sam te stvari mi grejo najbolj na kurac... najprej se vpraš, če si njena lastnina? Stari, ob taki pički ga boš sam najebal...ribanje parketa, pranje posode, štrikanje...pa še fukala se ti bo z drugimi.

Posluši mene, narolej si čistaka in ji ga napihej v rit!

Mater sem se razpizdu zdele.

tako tako!kaj bo pička pametna,pičkam je treba prat možgane...razen enim seveda!
Odgovori