Pridobivanje haša
Pridobivanje haša
A bi lahko kdo povedal kako se na čimlažji način pridobiva haš?
Sem že gledal pod search, pa sem našel sam za haš olje pridobivat, če se pa prav spomnim je pa enkrat hector že nekaj pisal glede tega kako se haš nardi...
Sem že gledal pod search, pa sem našel sam za haš olje pridobivat, če se pa prav spomnim je pa enkrat hector že nekaj pisal glede tega kako se haš nardi...
-
ganja_farmer
Re: Pridobivanje haša
schatzi no lepo to da si saj uporabil search:) drgač pa smo že pisali o pridobivanju haša z metodo leda, ice has, ta če mene prašaš je najbolj simpl metoda. Ti bom na hitrco obrazložu kak deluje
Rabiš perje, štible and that stuff. torej ene 100 g tega, v ajmar 10 l vode
mrzle
led notri tolk da se ne more ves stopit, in mešaš z kakim mikserjem ali pa z čem za mešat čim hitreje tam bolje, tam okoli pol ure. tak da se fajn peni že. potem to precediš in tiste velke stvari lahk stran fukneš tisto kar ti pa v vodi ostane pa počasi daš na sušenje da se posuši, in tisto kar ostane naj bi bil haš, sprobano in tud dela, sam dost smrdi:) to naj bi biu ice haš:P
Rabiš perje, štible and that stuff. torej ene 100 g tega, v ajmar 10 l vode
mrzle
led notri tolk da se ne more ves stopit, in mešaš z kakim mikserjem ali pa z čem za mešat čim hitreje tam bolje, tam okoli pol ure. tak da se fajn peni že. potem to precediš in tiste velke stvari lahk stran fukneš tisto kar ti pa v vodi ostane pa počasi daš na sušenje da se posuši, in tisto kar ostane naj bi bil haš, sprobano in tud dela, sam dost smrdi:) to naj bi biu ice haš:P
Osebna fotogalerija
Hvala za tako hiter odgovor
Kok gramov haša pa približno pride na 100g perja? Pa v čem je fora ledu?
Kok gramov haša pa približno pride na 100g perja? Pa v čem je fora ledu?
Fora ledu je da laski odpadejo pr nizkih temperaturah zato je led oz. ledena voda idealna za delat haš. So pa tud druge bol zajebane medote.
pa jebote
-
ganja_farmer
mors bit pa res kreten da tko has delas:)sam moje malo cisto mickeno mnenje
svedr
Še neki me zanima...
Potem ko vse precediš ti ostane 10 litrov vode, ki mora izhlapeti da dobiš haš. Kaj naj naredim da bo čimprej izhlapelo toliko vode? Jo zlijem v lonec in dam na štedilnik pa na majhen ogenj tako da voda skoraj vre? Pa kako na koncu postrgaš haš?
Potem ko vse precediš ti ostane 10 litrov vode, ki mora izhlapeti da dobiš haš. Kaj naj naredim da bo čimprej izhlapelo toliko vode? Jo zlijem v lonec in dam na štedilnik pa na majhen ogenj tako da voda skoraj vre? Pa kako na koncu postrgaš haš?
Quote:
In kako ga ti delaš?
In kako ga ti delaš?
travo na suh otreseš čez mikronsko tkanino
sam jo morš najprej zmrznt...
pol pa ene pol ure trest....razn če se ti da delat tumbler...
sam jo morš najprej zmrznt...
pol pa ene pol ure trest....razn če se ti da delat tumbler...
-
ganja_farmer
am tist k je prašu kak to čim hitrej, daš v ajmar, počakaš en dan da se usede in lahko odliješ skor vse stran, razn usedlin na tleh to je pa okol 1 - 2 l, to pa počakaš potem da izhlapi, lahko na radjator:) zdej polet k je tak mrzl:P
Osebna fotogalerija