glede "domače" pa "skunka"
glede "domače" pa "skunka"
vem da ta tema že obstaja oz. je, ampak ni bilo konkretno nič povedanega...
zato me zanima naslednje in najbrž še koga, kao definicija za domačo in skunk
npr. pr dilerju walda ne boš reku, dej mi 50G WW al pa SS...ampak rečeš skunk al pa domača
zato me zanima kaj točno je skunk kaj pa domača oz. kako si vi to predstavljate
zato me zanima naslednje in najbrž še koga, kao definicija za domačo in skunk
npr. pr dilerju walda ne boš reku, dej mi 50G WW al pa SS...ampak rečeš skunk al pa domača
zato me zanima kaj točno je skunk kaj pa domača oz. kako si vi to predstavljate
Growing is legal. Don´t believe the cops...
-
ganja_farmer
-
INKVIZITORKA
Re: glede "domače" pa "skunka"
Stuf je stuf - lahko bi serklo - skunja brez semen, domača s semeni....
ma dilerji majo itak mal zgrešene te pojme. poznajo sam skunk, domačico pa bosanko (k je ni več). jst sm u skanku seme dobu enkret , nj grem do dilerja nardit reklamacijo, mi je dau domačico za ceno skunka
drgač pa inke, zanimivo število postov
drgač pa inke, zanimivo število postov
se strinjam ja...
sprašujem zato k recimo vprašam folk kaj je domača, oz kako vejo da je pa ti kr neki nabija, isto za skunk,
sej osebno tud sam ne vem najbolš, zato sprašujem...
sprašujem zato k recimo vprašam folk kaj je domača, oz kako vejo da je pa ti kr neki nabija, isto za skunk,
sej osebno tud sam ne vem najbolš, zato sprašujem...
Growing is legal. Don´t believe the cops...
-
INKVIZITORKA
Oooo naša števlika u postih
Za seme pa le urno reklamirat
Za seme pa le urno reklamirat
-
sticky
ehhh.. ko bote vi do "autdor" levela prišli, se mi javite
Raje glejte po potentnosti. Kar pa je dost odvisno od genetike.
DEATH BEFORE DISHONOR!
moje so ble po večin potentne - so rasle pokončno. no s starostjo so kere dožvele impotenco, pa so se vrhi povesli.
sj vem kaj mislš
sj vem kaj mislš
ja uradno je tako:
domacica.....lahko je neznanega porekla(neznano poreklo semen),al pa da se ti je pokrizalo kaj in to prekrstis v svojo domaco.Skuna pa je pac ena sorta,ki dobro obrodi(dober yield),je primerna za indor in outdor,da en mesan zadetek(baje).Skuna je pac en strain,kot je pac se ker drug.
neuradno pri dilerju pa je tako,kot je agres povedal.....domacica tak tak roba(kaka semena not morda),skuna pa je vecinoma to,kar poka in je kolker tolk,ceprav je vecina se vedno bolj nula kot ne.
lp
domacica.....lahko je neznanega porekla(neznano poreklo semen),al pa da se ti je pokrizalo kaj in to prekrstis v svojo domaco.Skuna pa je pac ena sorta,ki dobro obrodi(dober yield),je primerna za indor in outdor,da en mesan zadetek(baje).Skuna je pac en strain,kot je pac se ker drug.
neuradno pri dilerju pa je tako,kot je agres povedal.....domacica tak tak roba(kaka semena not morda),skuna pa je vecinoma to,kar poka in je kolker tolk,ceprav je vecina se vedno bolj nula kot ne.
lp