Cannabis Slowenica??
Cannabis Slowenica??
No torej, kolegi hašišarji, ali že kdo uresničuje tiste naše sanje, da bi zasadili celo Slovenijo in ustvarili čisto svojo vrsto.
Ps: ja bi svoj delež sicer opravil, pa žal nimam semen; če jih ima kdo viška, se lahko javi.
Ps: ja bi svoj delež sicer opravil, pa žal nimam semen; če jih ima kdo viška, se lahko javi.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Re: Cannabis Slowenica??
Zapisal si dve čisto različni ideji. Kaj zdaj hočeš, da mečemo vsevprek semena, al da naredi kdo svojo vrsto? slednje mislim, da ima že vsak
Da mečemo vsevprek semena in da se sčasoma sama od seb 'ustvari' nova vrsta.
ccc, sploh niste za akcijo
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
-
ganja_farmer
klen naredi ti par miljonov semen:) pa se gremo akcijo:) to da pa nimaš semen, pa žal ne morš nč pomagat:)
Osebna fotogalerija
Quote:
ja en bi rad landrace naredu
sploh pa ne vem kaj ti fantaziraš o tem, če jih sploh nimaš
ja en bi rad landrace naredu
sploh pa ne vem kaj ti fantaziraš o tem, če jih sploh nimaš
DEATH BEFORE DISHONOR!
Sej pravim, sploh niste za akcijo; tisti ki imate orodje, se vam ne da graditi, tisti ki pa imamo voljo, pa žal nimamo orodja. še...
super ideja, res... dejmo kar vse povprek sadit. a si kaj pomislu, kolkim ljudem bi samci, ki bi tako zrasli zasemenili celo letino?
LOAD BONGS, NOT GUNS
pa pustmo to da ko bi zasadil pač povsod kolk nedolžnih ljudi bi najebal zarad tega, pa kapse bi razkurl in bi na velko raziskoval vse....
heki
heki
mal nerealne ideje po moje, kaj če bi rajši razmišlal pa naredil v smeri legalizacije...
Growing is legal. Don´t believe the cops...