ROCK OTOÈEC 2006
-
ganja_farmer
ROCK OTOÈEC 2006
No pobje, je kdo tam:D? gre kdo tam? se ga gre kdo mau nalivat z alkotom:)? jst bom sam alko sabo vzel:D liter absintha pa na pot:) se ga treba mau nabutat:D pa u blat fuknt, pa pol še u krko:P no če bo kdo tam:D pol vam želim na zdravje:D pa za 50 rabljenih kozarcev dobite free beer:D
lp
lp
Osebna fotogalerija
Re: ROCK OTOÈEC 2006
kurz letos ne morm it. drugače pa pred dvemi leti je blo zakon. še v nedeljo je en model k je zraven nas šotoril častil za baklo jack herrerja biu usekan pol še ceu dan. pa v soboto je blo tudi vsega da nism zmogu do šotora pridt ampak sm zaspal kr na enem kupu vej zraven oooodklop
-
ganja_farmer
kurc:D al jst tud študiram če čem ga uzet:D pa se mi neda reskirat, da me neb dobil:) tak da bo sam alko u igri pomoje:D brezveze se izpostavljat neki še z jointom:D sej bo še kaka priložnost boljša:D pa da sprobam tega Jacka:D
Osebna fotogalerija
Ups, sm že tam napisal. Ah, vseeno. Da šel sem, kul je blo, lahko bi le bilo več ljudi ki bi kadili . Al sm ja slep, al pa res nobenga ni blo videt . Kakorkol že, kul je blo, ampak se mi zdi, da je bilo lani več folka...kaj pravite folk, k je tam prispeval k nalivanju?
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
-
ganja_farmer
uf jst uletu zdej domov, trd k prasc:D pofukan absinth:D drgač men je blo ful boljš k lani, k ni blo tok blata, vreme je blo vredi:D pa še velik dobrih prasic je blo za vidt:) drgač pa kadilo se je non stop:) mogoče glih ne dol, ampak gor v hosti se je kadilo na puno:)
Osebna fotogalerija
Quote:
drgač men je blo ful boljš k lani, k ni blo tok blata, vreme je blo vredi:D pa še velik dobrih prasic je blo za vidt:)
Ravno lani je bilo blata, da se ven nisi videl. Tiboga, če sm pršu domov z blatom do kolen. Letos tega ni bilo
drgač men je blo ful boljš k lani, k ni blo tok blata, vreme je blo vredi:D pa še velik dobrih prasic je blo za vidt:)
Ravno lani je bilo blata, da se ven nisi videl. Tiboga, če sm pršu domov z blatom do kolen. Letos tega ni bilo
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
-
ganja_farmer
klen: daj preberi točno kaj sem napisal. napisal sem da letos ni blo blata tolk, ne pa lani:)
Osebna fotogalerija
Sori, sm narobe prebral.