Mit, legenda ali avantura pa pol
-
OriginalGanjata
Mit, legenda ali avantura pa pol
Črna na Koroške, Peca, govorice krožijo o nasadu, velikem tako zelo, da še nihče ni videl takšnega (ne rima se lih). V glavnem baje tam gor na koroškem ma en kmet posajeno, tam nekje na Peci oziroma na njenem vznožju. Baje ogormen nasad....nekdo ga je najbrž že videl če se o tem govori, a zakaj nihče nic ne nardi. Sorodnik od tega kmeta je revir ravno v tistem predelu pece...tam ni lovcev ne gobarjev, kar pomeni da lahko rožce rastejo v miru, ljudje pa se v tistih gozdovih le po redko potikajo..oziroma sploh ne.
No v komu je tolko avanturista da gre pa poišče zaklad ......sej na di bi kradli ampak sam, da se najde bi blo že zlo dober, si predstavljate da uletiš v raj...sama konoplja..pa ne industrisjska...ko v kakem filmu
No v komu je tolko avanturista da gre pa poišče zaklad ......sej na di bi kradli ampak sam, da se najde bi blo že zlo dober, si predstavljate da uletiš v raj...sama konoplja..pa ne industrisjska...ko v kakem filmu
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
Re: Mit, legenda ali avantura pa pol
in ko v kakem filmu začne teči en stari mož z dvocevko za tabo, da bi preštel koliko nabojev ima
če bi bilo to res bi bil mož že na naslovnici novic
mit busted
če bi bilo to res bi bil mož že na naslovnici novic
mit busted
-
OriginalGanjata
ja dko se bo pa zajbaval pa hodu gor ko sploh nobene ceste ni...pustijo tasga kmeta sj nobenmu ne škoduje...tistle z šibrovko pa se sliš dost realno sam po moje ma on kakšnga kalašnikovga doma
najboljš da organiziramo en skupni pohod na peco
jebes puske ce se lahko z necem drugim strelamo
jebes puske ce se lahko z necem drugim strelamo
itak straži od kralja matjaža obraz....
zdej so ga celo u skalah zagledal...
hehe,kavboj piði ma ostro oko.. lol
zdej so ga celo u skalah zagledal...
hehe,kavboj piði ma ostro oko.. lol
weedindeed
no če se boste kej menil pm me da mal vidm s kakimi spalenci se že slabo leto menm
Enjoy what is natural
BIG, lol...aja, mene tut pm
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Mit Busted....
Sem zvedu kako in kaj...en starejši možakar ma neki nasajeno sam je industrijska in namenjena izdelovanju krem....pa tudi tako velik nasad ni.
Sem zvedu kako in kaj...en starejši možakar ma neki nasajeno sam je industrijska in namenjena izdelovanju krem....pa tudi tako velik nasad ni.
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=50078
-
OriginalGanjata
uuu a pol drzi...sam zdaj si pokvaru čar mita...
ja ja to je zdej reku da bo šel sam s šleparjem tja pa vse popalu
Enjoy what is natural