Nirvana: pošiljanje denarja po pošti
Nirvana: pošiljanje denarja po pošti
Pozdravljeni.
Danes sem se odločil za nakup semenk in sem vse lepo naredil se registriro, dal izbrane vrste v košarico dal skrit paket ampak se je zataknalo pri plačilu. Kajti ni bilo omenjene možnosti da bi lahko poslal kuverto z denarjem ampak sta bili možnosti lačilo s kartico in nakazilo.Zanima me če sm js kaj narobe naredo al so to onemogočli.
Danes sem se odločil za nakup semenk in sem vse lepo naredil se registriro, dal izbrane vrste v košarico dal skrit paket ampak se je zataknalo pri plačilu. Kajti ni bilo omenjene možnosti da bi lahko poslal kuverto z denarjem ampak sta bili možnosti lačilo s kartico in nakazilo.Zanima me če sm js kaj narobe naredo al so to onemogočli.
i am invisible!
Re: Nirvana: pošiljanje denarja po pošti
itak da je možnost, js sm naroču pred 4-5 dnevi pa sm poslov dnar u kuverti!
Ponavadi majo tko narjeno, da je to "nakazilo" pošiljanje denarja po pošti ali preko banke, zravn morš še sprintat številko naročila pa ta sranje ki ga dobiš na mail. Tko majo drugje narejeno tako da je tudi tukaj skoraj gotovo tako.
Lp
p.s Drugače je pa to sigurno že kje napisano.
Lp
p.s Drugače je pa to sigurno že kje napisano.
nwem no frend je reko da ko je on sol gor mu je pisalo send cash pa je zbra to :S a je to 100% tak da neb jjs 70€ zafuko
i am invisible!
Zdej sm šu prov pogledat na stran, maš prov ni 3 možnosti nevem če je kdaj bila vendar če si prebereš F.A.Q ti tam piše tole:
What are my payment options?
You can pay using the following methods:
Creditcard payments, through Secure Payment Gateway (SSL)
We accept Visa, Mastercards, American Express and Diners
PayPal accepts Visa, Mastercards, American Express and Discover.
Send Cash
Send your cash to the following address:
Nirvana Shop
Posbus 229
1500 EE Zaandam
The Netherlands
Please don't forget to include your Nirvana ORDER number!
Bank Transfer
Transfer the amount to the following bank number:
POSTBANK: 1713527
NIRVANA-SHOP
IBAN: NL92PSTB0001713527
SWIFT-code: PSTBN L21
Drugače jim pa lahko pošleš mail pa prašaš, vendar nekaj časa rabijo da ti odpišejo.
Edit: Aja pa če pošlješ po pošti hodi denar do tja od 7 do 25 dni tako da potrpi. hehe
What are my payment options?
You can pay using the following methods:
Creditcard payments, through Secure Payment Gateway (SSL)
We accept Visa, Mastercards, American Express and Diners
PayPal accepts Visa, Mastercards, American Express and Discover.
Send Cash
Send your cash to the following address:
Nirvana Shop
Posbus 229
1500 EE Zaandam
The Netherlands
Bank Transfer
Transfer the amount to the following bank number:
POSTBANK: 1713527
NIRVANA-SHOP
IBAN: NL92PSTB0001713527
SWIFT-code: PSTBN L21
Drugače jim pa lahko pošleš mail pa prašaš, vendar nekaj časa rabijo da ti odpišejo.
Edit: Aja pa če pošlješ po pošti hodi denar do tja od 7 do 25 dni tako da potrpi. hehe
aha pol naredim kao da jim bom nakazo pa ko dobim order number sam tisto napisem na kuverto in je to to
i am invisible!
Quote:
Pozdravljeni.
Danes sem se odločil za nakup semenk
Pozdravljen
Pelji se lepo v Avstrijo v Graz ali Celovec(ali pa v Maribor), poišči hanfshop in si na licu mesta izberi in kupi semena. Mogoče ti še pameten grower-prodajalec da kak pameten nasvet glede izbire. In boš brez skrbi imel takoj v roki semena ki si jih želiš, ne pa da boš čakal en mesec in trepetal al so te nategnili al ne(ponavadi ne).
To je moj nasvet.
Lp
Pozdravljeni.
Danes sem se odločil za nakup semenk
Pozdravljen
Pelji se lepo v Avstrijo v Graz ali Celovec(ali pa v Maribor), poišči hanfshop in si na licu mesta izberi in kupi semena. Mogoče ti še pameten grower-prodajalec da kak pameten nasvet glede izbire. In boš brez skrbi imel takoj v roki semena ki si jih želiš, ne pa da boš čakal en mesec in trepetal al so te nategnili al ne(ponavadi ne).
To je moj nasvet.
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Ne mislim psundra, mislim THC shop v Mbju na partizanski. Tja pravzaprav prej pokliči kaj od semen sploh imajo...
Lp
Med drugim grem jaz še ta teden v Graz, kaj pravzaprav rabiš?
na PM.
Lp
Med drugim grem jaz še ta teden v Graz, kaj pravzaprav rabiš?
na PM.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007