Salviashop.si
Salviashop.si
Sm bil učeri v cannabis shopu v Mariboru in bil prijetno presenečen,ko sem ugledal,da lahk zdej to zelišče,poimenovano Salvia Divinorum,naročimo prek interneta in plačamo po povzetju.
Zadeva je baje ratala zlo popularna,sej je čisto legalna,učinki podobni nekakšnemu tripu...stranskih učinkov pa nej sploh nebi blo.Tak,da vsi,ki ste radovedni,mate zdej šanso Aja pa še to: V Celju se v roku 3 tednov odpira 2. Cannabis shop,sicer ne vem lokacije,sam bo!
To bi blo vse zaenkrat.
Lp
Zadeva je baje ratala zlo popularna,sej je čisto legalna,učinki podobni nekakšnemu tripu...stranskih učinkov pa nej sploh nebi blo.Tak,da vsi,ki ste radovedni,mate zdej šanso Aja pa še to: V Celju se v roku 3 tednov odpira 2. Cannabis shop,sicer ne vem lokacije,sam bo!
To bi blo vse zaenkrat.
Lp
Let the nature thrill you
Re: Salviashop.si
eeee ... žal te moram nekak razočarat ... moj kolega si je kupil za 2 k tega " sranja " ... smo skadili eno konretno baklo pa nism čuto nič ma tko ogaben okus ko najslabša domačiča ( po nekakih kamilcah *bjak* ) ... ne vem ne mi smo potem tisto vrgli vstran .... na nas ni imelo dobenga učinka .... upam več sreče za tebe ....
excuse me while i light my splif, from reality i just cant drift, so im staying with the splif
Ja morš pa zadevco znat uporabljat,namreč ko skadiš baklo,učinkov res ne more bit ne vem kakšnih.
Treba je kadit z vodno pipo in dim čim dlje zadržat v pljučih.
Škoda,da ste stran metali,bi se mogli prej pozanimat o načinu uporabe.
lp
Treba je kadit z vodno pipo in dim čim dlje zadržat v pljučih.
Škoda,da ste stran metali,bi se mogli prej pozanimat o načinu uporabe.
lp
extrat lahko naredis tudi sam...sm pozabu kje je recept kako nardit, mogoce kdo drug ve?
-
itrP
Sm najdu ^^
DOZIRANJE PRI KAJENJU SALVIE
BLAG UČINEK 0,25 - 0,5 g
NORMALNI UČINEK 0,75 - 1,0 g
MOČAN UČINEK 1,0 - 2,0 g
DOZIRANJE IZVLEČKOV SALVINORINA
BLAG UČINEK 0,05 - 0,1 g
NORMALNI UČINEK 0,066 - 0,16 g
MOČAN UČINEK 0,125 - 0,25 g
DOZIRANJE PRI KAJENJU SALVIE
BLAG UČINEK 0,25 - 0,5 g
NORMALNI UČINEK 0,75 - 1,0 g
MOČAN UČINEK 1,0 - 2,0 g
DOZIRANJE IZVLEČKOV SALVINORINA
BLAG UČINEK 0,05 - 0,1 g
NORMALNI UČINEK 0,066 - 0,16 g
MOČAN UČINEK 0,125 - 0,25 g
itrp: Za prvič bi ti priporoču kar kajenje listov in šele potem,če učinki ne bodo preveč močni,poskusi z ekstraktom.
Tule pa je eden od postopkov ekstrakcije lepo opisan:
Ekstrakcija Salvie
Pa Lp
Tule pa je eden od postopkov ekstrakcije lepo opisan:
Ekstrakcija Salvie
Pa Lp
kajenje salvie je cista bedarija. Salvia rabi zelo visoko vročino, ki jo z normalnim kajenjem ne biste dosegli.
torej, če nimate vaporajzerjev je to totalno metanje dnarja vstran.
torej, če nimate vaporajzerjev je to totalno metanje dnarja vstran.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
bong pa un vzigalnik ki je kot brener