zanimivost.

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #503

zanimivost.

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #503 »

moj bratranc ki redno poha si vcasih privosci na dan do 20 jointov (to so uni dnevi ko nimas obveznosti in skrbi) in je reku da je bil enkrat tok pocen, da je bil ze trezn. torej je bil tok zadet da ni bil vec zadet... pomojem je to vsen druga dimenzija, ne treznost.. mnenja?------------------urg!
Stari uporabnik #513

Re: zanimivost.

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #513 »

Ej, po moje je on samo mislu, da je trezen. Druga dimenzija? Ampak who cars? Sam da je vedno LP
Stari uporabnik #488

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #488 »

Ma ne, nobena druga dimenzije, men se tud dostkrat zgodi po velikih kolicinah skajenih jointov, da me vsak naslednji joint prav zbudi in zbistri, sam to je bl kratkorocno - kaksne pol urce, pol pa spet nazaj v prijetno utrujenost...
Stari uporabnik #335

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #335 »

to je meditacija, v tem stanju si z največjo lahkoto prepisuješ vzorce
Stari uporabnik #143

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #143 »

ja sej pokadi ti 5 jollyjev pa boš vidu da te bo vsak naslednji manj pribil. Se mi zdi da pr travi obstaja zgornja meja zadetosti. Ko si enkrat že čist zadet te ne prbija več sam bl si sfukan.------------------LP KwAAkS_
Stari uporabnik #563

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #563 »

tocno tko...obstaja maksimum... ampak dejstvo je, da ce pocakas kaksni dve uri in nadaljujes, se spet spremeni stanje...
Stari uporabnik #229

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

pravzaprav pa sploh ne vem zakaj bi kadil 20 đol ne vem men se zdi cist dost 1-3 ------------------U CAN'T change the world, but U CAN change yourself
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Sam men se je tud to ze enkrat zgodil... ker ne poham pogosto (1x na mesec), sem enkrat pomotoma skadil 6 jointov zaporedoma (pa 3je smo kadil) in prve 2 sta me sunla v nulo, pol me je pa sam se kuliral....Wierd? Tud jst tko mislm.Pa se to... ker me je to fasciniral sem naslednji teden s kolegi skadil ene 4 jointe in nc ni kazal da bi me zacel kej kulirat... sam je pa res da smo mel drug staf.------------------Jux hehehe. :)
Stari uporabnik #90

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #90 »

Se strinjam z vsemi. Ko si 1x ze cist totalka zadet od ganje je pol cist vsee nal jih skadis se 10 cez al pa se kazga vec.. Sicer cista bedarija da delas to ampak tko je.Ja moj cimer, zdej že bivši, jih vsak dan pokadi povprečno ene 6-8 jointov, če je pa kak mal bolši dan(rečmo ene 2x oz 3x na teden) gre pa cifra krepko čez 10...LPK
Stari uporabnik #455

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #455 »

Zgornja meja zadetosti ... mislim da je to dobro razloženo v programčku thc-calculator:This program allows you to calculate whether a urine drug test will testpositive for THC. Time and THC saturation determine this. Unfortunately THC isfat soluble. What this means is that THC is stored in fat cells. Once one'ssystem reaches terminal saturation, it takes roughly 4 to 6 weeks to dry outenough to pass a urine drug test. Fortunately there is a way to calculate howTHC is stored in fat tissue. It works like this; Each time you get stoned,you saturate your blood with THC. Blood saturation reaches 100 percentfairly quickly and can't be exceeded. (keep smoking and you are wasting goodpot). Assume that all 100 percent is absorbed by body fat. Body fat dissipatesTHC at the rate of 10 percent of total fat saturation per day. This means theday after you still have 90 percent blood saturation. The day after that youhave 81 percent blood saturation left. etc... Current urine tests can detect60 percent blood saturation. So if someone has never smoked pot before smokesone time, it takes three to seven days to dry out. However if you smoke everyday your fat saturation level climbs to 1000 percent! This is maximum becauseyou lose 10 percent of 1000 percent every day (100 percent blood saturation),and can only attain 100 percent blood saturation every day.------------------Večno bom Mož Brez Sipe
Odgovori