Pozdrav svima...
Zanima da li je itko sa ovog foruma imao iskustva sa Natural Mystic trgovinom iz Kopra,i imam jedno pitanje...
Ja sam iz Hrvatske i u sloveniji bih uzeo sjemenke,da li æu imati problema preko granice,da li psi mogu namirisati sjemenke....
Natural Mystic
Re: Natural Mystic
nemogu brate
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
-
Carlos_Mencia
Quote:
Pozdrav svima...
Zanima da li je itko sa ovog foruma imao iskustva sa Natural Mystic trgovinom iz Kopra,i imam jedno pitanje...
Ja sam iz Hrvatske i u sloveniji bih uzeo sjemenke,da li æu imati problema preko granice,da li psi mogu namirisati sjemenke....
ne, ja mislim da semenke neæe bit problem.
Pozdrav svima...
ne, ja mislim da semenke neæe bit problem.
pomoje tud da nebi smeu bit problem za semenke mislim pa tud da bi MOGLI slovenci odgovarjat v slovenščini....
pa LP
pa LP
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
cannab to, da razumemo in govorimo več tujih jezikov jaz štejem v plus, s tem mislim vse balkanske, zahodne, vzhodne pa tud afriške če je treba. rajš poprav svojo slovnico, k pa da pametuješ....