mi bi mel drustvo za dekriminalizacijo...

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Stari uporabnik #595

mi bi mel drustvo za dekriminalizacijo...

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #595 »

OK. Ene par ljudi je ipak mal bolj resnih na tole temo, zato bi Vas rad obvestil, da vse ki bi zeleli sodelovati, pomagati graditi drustvo z idejami (cimerkoli), se lahko prijavite na listo Drustvo za Dekriminalizacijo Marihuane kjer se pogovarjamo o mozni ustanovitvi. Za 1x se nic ni dorecenega in vse je se odprto. ------------------PaNTer, car
Gost

Re: mi bi mel drustvo za dekriminalizacijo...

Odgovor Napisal/-a Gost »

dobra ideja, jst bi tud!mogoče sem le računalniško nepismen, a se ne morem prijaviti v društvo.mogoče je zaprtega tipa, sicer bom pa še vrtal.nekaj je bilo govora o accountu, ??imam email na yahoo.com hašišarji vseh dežel združite se!srečnoJURE
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

kako lepo, da so tudi v medmrežju čisto medčloveški odnosiz drugimi besedamiuspel sem se prijaviti na listo, kljub prvotnim problemom.sedaj pa korajžno pihnimo kakega..za svobodnejši jutri.dans se počutim še bolj revolucijonarnega kot druge dni, saj se moram zacet pravdati zaradi 0,4 zaseženega gkazenska protivrednost 35.000,00 SIT , ki jih nimam.se čujemo
Stari uporabnik #805

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #805 »

ves kuk stafa dobis za 35 jurju hashish givez my eyez shinezrespectz
Stari uporabnik #1226

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1226 »

društvo bi bilo treba registrirat ( 3 ustanovni člani ) pa 4500 sit pri notarju,pol pa počasi keš preko društva zbirat za shod.........al pa........
Stari uporabnik #595

vem jaz tocno kaj rabis za drustvo in kako...ze tri ustanovne clane je tezko dobit (polnoletne ), pa fajn je met enga kapitalca (beri: $$$ ) ------------------PaNTer, car
Stari uporabnik #455

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #455 »

Je kdo opazu slovnicno napako na na strani za dekriminilazacijo -->drog namesto drug ------------------Večno bom Mož Brez Sipe
Stari uporabnik #400

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #400 »

quote:Originally posted by PaNTer:vem jaz tocno kaj rabis za drustvo in kako...ze tri ustanovne clane je tezko dobit (polnoletne ), pa fajn je met enga kapitalca (beri: $$$ ) Jest, pa ti, pa qui. Smo že trije.
Stari uporabnik #595

quote:Originally posted by PaNTer: pa fajn je met enga kapitalca (beri: $$$ )jaz nisem... oz. nimam (pa ne za clanarino: zagon) ------------------PaNTer, car
Stari uporabnik #595

pa fajn bi blo, da se nas prvo zbere vsaj malo vec na grupi... da se lahko sploh zacne ne pa samo govori (ala count me in to... swashta) ------------------PaNTer, car
Odgovori