c++ experti
c++ experti
Modeli tak je na stvari ... za sql morem narest en program oz. seminarsko in iz te seminarske je odvisno par predmetov, rabim samo nekoga ki bo mi narejo program (nek šitz v binarne datoteke). Tak da če kdo obvlada c++ prosim pm, seveda plačam več info na pm.
peace
peace
<3 Mary Jane !
Re: c++ experti
ziki jaz bi naredo če bi vedo, samo nevem. plačam s čemerkoli ;D puncam tui s spolnimi uslugami šala, razn če je super duper miška
<3 Mary Jane !
mah weedster za to bi placeval.. potegni si dol compailer, poglej par primerov in bos znal. mislim v 1 dnevu sigurno.. + kaj ce prof zahteva da komentiras kodo..
se moje mnenje o c/c++, zasterel shit bi lahko nehali ucit v solah ker je nekoristen v teh casih..
c sux
se moje mnenje o c/c++, zasterel shit bi lahko nehali ucit v solah ker je nekoristen v teh casih..
c sux
glej nevem kak bi ti to povedo ... saj jaz znam npr. teorijo in na izi programe skup spravit ko pa pride do kompleksnejših zadev pa je to drugače
<3 Mary Jane !
ce znas osnove pol ni meje.. samo mozgancke napnes in si zmagal mah vse je online... se posebaj za ta stari shit
evo boo reši mi ti zdaj to z osnovnim znanjem:
Vodenje osebnih financ:
Za vodenje osebnih financ želimo imeti ažuren sistem, ki nam bo omogočal pogled v vse sfere našega finančnega poslovanja. Vodimo vse podatke o našem bančnem poslovanju (hranilne knjižice - tolarske in devizne, tekoči račun, devizni račun, žiro račun in bankomat kartica). Na vsakem izmed omenjenih medijev vodimo podatke o prihodkih, odhodkih in obrestih. Poslovanje na tekočem in deviznem računu je lahko dopolnjeno z najrazličnejšimi, banki poverjenimi transakcijami (plačevanje računov v tujino, plačevanje rednih mesečnih obveznosti - elektrika, stanovanje, časopisi,plin, RTV,..). V okviru tekočega računa vodimo tudi podatke o dvigu čekovnih blanketov, odobrenem limitu in prekoračitvi le tega ter morebitnih sankcijah. V okviru poslovanja s tekočim računov upoštevamo tudi morebitne čekovne kredite.
Druga pomembna vrsta poslovanja je uporaba plačilnih kartic, kjer moramo pazljivo beležiti kdaj, kje, s katero kartico in za koliko smo kupili in kdaj bomo morali poravnati račun (oz. ga bo v našem imenu poravnala banka).
Beležimo tudi vse izdatke, pri čemer le-te delimo v različne za nas zanimive skupine (tekoči izdatki za stanovanje, oprema stanovanja, hrana, strokovna literatura, darila, garderoba,..).
Za popolno sliko beležimo tudi naložbe kot so nakup deviz, delnic, obveznic in podobno.
Baza za osebni finančni sistem mora biti oblikovana tako, da lahko v najkrajšem času pridobimo vse podatke o trenutnem finančnem stanju, izdatkih in podobnem. Prav tako moramo pridobiti projekcijo, kakšno bo naše stanje v nekem trenutku v prihodnosti.
Vprašanja:
1. Kolikšno je moje skupno finančno stanje?
2. Kolikšna je vrednost še ne zapadlih čekov?
3. Kolikšna je skupna vrednost vseh limitov, ki so trenutno na voljo?
4. Izpišite vse transakcije, katerih vrednost presega povprečno vrednost vseh do sedaj opravljenih transakcij!
Vir podatkov
Lastne izkušnje in dokumenti
Vodenje osebnih financ:
Za vodenje osebnih financ želimo imeti ažuren sistem, ki nam bo omogočal pogled v vse sfere našega finančnega poslovanja. Vodimo vse podatke o našem bančnem poslovanju (hranilne knjižice - tolarske in devizne, tekoči račun, devizni račun, žiro račun in bankomat kartica). Na vsakem izmed omenjenih medijev vodimo podatke o prihodkih, odhodkih in obrestih. Poslovanje na tekočem in deviznem računu je lahko dopolnjeno z najrazličnejšimi, banki poverjenimi transakcijami (plačevanje računov v tujino, plačevanje rednih mesečnih obveznosti - elektrika, stanovanje, časopisi,plin, RTV,..). V okviru tekočega računa vodimo tudi podatke o dvigu čekovnih blanketov, odobrenem limitu in prekoračitvi le tega ter morebitnih sankcijah. V okviru poslovanja s tekočim računov upoštevamo tudi morebitne čekovne kredite.
Druga pomembna vrsta poslovanja je uporaba plačilnih kartic, kjer moramo pazljivo beležiti kdaj, kje, s katero kartico in za koliko smo kupili in kdaj bomo morali poravnati račun (oz. ga bo v našem imenu poravnala banka).
Beležimo tudi vse izdatke, pri čemer le-te delimo v različne za nas zanimive skupine (tekoči izdatki za stanovanje, oprema stanovanja, hrana, strokovna literatura, darila, garderoba,..).
Za popolno sliko beležimo tudi naložbe kot so nakup deviz, delnic, obveznic in podobno.
Baza za osebni finančni sistem mora biti oblikovana tako, da lahko v najkrajšem času pridobimo vse podatke o trenutnem finančnem stanju, izdatkih in podobnem. Prav tako moramo pridobiti projekcijo, kakšno bo naše stanje v nekem trenutku v prihodnosti.
Vprašanja:
1. Kolikšno je moje skupno finančno stanje?
2. Kolikšna je vrednost še ne zapadlih čekov?
3. Kolikšna je skupna vrednost vseh limitov, ki so trenutno na voljo?
4. Izpišite vse transakcije, katerih vrednost presega povprečno vrednost vseh do sedaj opravljenih transakcij!
Vir podatkov
Lastne izkušnje in dokumenti
<3 Mary Jane !
in še nadgradnja kaj zdaj rabim - podatki pač morajo bit shranjeni v binarnih datotekah
<3 Mary Jane !
ne vidim kje potrebujes kaj vec kot osnovno znanje.. mislim... pri strukturi baze uporabis mozgane in to je to..
te pa boo mi nareji no ;D pa ti v jeseni dam eno stransko vejo od monstra bek
<3 Mary Jane !