THC in hišni ljubljenček
-
Stari uporabnik #1024
Re: THC in hišni ljubljenček
jaz mam psico in vcasih ko ga bakamo pri meni na vrtu ji kdo kaj v nos pihne.. se ji cist vredu zdi ker pol skoz gobec tak gor tisci da bi se kak dim dobila... pol pa spije par litrov vode & se neki po travi valja pa laja za brezveze, se igra s kako žogo itd.... mal ji ga meša, sam ocitno ji je ql...sej to ni prekršek ne? omogocanje uzivanja domaci zivali Kar se pa skodljivosti tice, se men zdi da se ji na psihi mal pozna
-
Stari uporabnik #1535
Hehe...nasmu macku ze tko trga do onemoglosti brez trave...hehe.------------------Life's a bitch and then you die...
-
Stari uporabnik #805
moj ps gre vcasih z mano, ko grem na joint..ce ga zapusim (mu piham u gobc) se skulira, se mu ne da laufat in je cist mirn.. sam je pa ena druga stvar tukaj, ko se ga jst zadanem, to on opazi in me zacne napadat, vame skakat in se mu cist strga.. zgleda da mu ni usec, da je z mano 'nekej narobe''..respectz
-
Stari uporabnik #1709
Men je moja macka celo spljackala vrsicek enkrat! Mislim, da jim (vsaj mackam) to disi. Sicer pa ni nic takega, samo malo bolj divjajo kot sicer - pazit samo, ce so npr. mladicki, a bolj zaradi dima kot zaradi THC.
-
Stari uporabnik #1331
THC in hišni ljubljenček
doma imam mačka, in če prižgem kaj, ga zmeraj spravim v drugo sobo, ker nočem, da se navzame kakšne slabe navade . no, zdaj pa je že ene dvakrat bil z mano, v moji sobi in sem ugotovila, da mu je dogajalo kr neki. nekam čudno blaženo je deloval, zleknil se je na posteljo in kr neki godrnjal sam s sabo. čez kakšno uro pa je začel kr neki živčno noret po stanovanju, nobena stvar ni bila varna pred njim ... pa me zanima, kako THC deluje na domače živali, mačke denimo. je učinek kaj drugačen od učinka na človeka? mislim, v bistvu me nabolj skrbi to, da ne bi to kakorkoli škodljivo vplivalo na mojo najljubšo živalco, da ne bi bilo kaj narobe z njim !!!
-
Stari uporabnik #387
Mah stara ni panike smo ze zapohal macka pa je samo mal postran hodu drugac pa ni ksne velike razlike vsaj na zunaj vidne pr zivali k je pod vplivom THC-ja. Navodilo kako spusimo macka: 1. vzames celado za motor (imeti mora sipco ker ce ne je isti kurac k da ne bi meu celade) 2. Macka zapres v celado 3. pihas dim v celado 4. nastane komora 5.REZULTAT macek ki ne zna vec naravnost hodtHvala k ste prebral do konca hehehehe...
-
Stari uporabnik #1331
mitsumi, to kar si ti napisal je pa nagravžno od nagravžnega in že sodi pod točko "mučenje živali". po tvojem postu vsak normalen človek sklepa, da si debil na kvadrat in škoda zemlje po kateri se sprehajajo tvoji podpovprečni možgani!!!ps: aja, se ti zdim žaljiva?! boli me kurac!
-
Stari uporabnik #773
Kolega ma doma tut mačka, ko prižge joint se mu sam vleže na prsi in čaka da dobi svoj del jointa LP Tedy
-
Stari uporabnik #1024
quote:Originally posted by myaya:mitsumi, to kar si ti napisal je pa nagravžno od nagravžnega in že sodi pod točko "mučenje živali". po tvojem postu vsak normalen človek sklepa, da si debil na kvadrat in škoda zemlje po kateri se sprehajajo tvoji podpovprečni možgani!!!ps: aja, se ti zdim žaljiva?! boli me kurac!
-
Stari uporabnik #763
En kolega k doma ganjo goji ma tut macka. Zadne cajte je zgleda mack pogruntu, da so verhi od ganje ocitno kul in jih zre. Pol pa spi cele dneve ...