čuden feeling
-
Stari uporabnik #1778
čuden feeling
v glavnem zadeva je taka....velikokrat ko pušim marihuano me po kratkem času obdaja nek čuden felling skoro neznam opisat....tako da dostikrat komaj čakam da me spusti!niso halocinacije!v bistu je lahko tudi problem v tem, da nisem dovolj sporščen....npr. če pušimo na kakšnem tveganem mestu kjer bi nas lahko dobli škifi!velikokrat mam pač taki glupi feeling, obhaja me nek strah, zato velikokrat raje pijem kot pa pušim!!!ajd probite pomagat!
-
Stari uporabnik #1247
Re: čuden feeling
Ja to je to kar si sam reku. SRAH, ki meji na "paranojo". Sej če si začetnik se boš že še navadu, kuko ta feeling kontrolirat, pa več boš tvegu, boljše možnosti imaš da te dobijo. Rajš, si dobte (domnevam, da ste skupina) en plac, kjer ni nobenga, nejbol je pa duma, če mate take tastare. Plac pa zapustite takoj, ko enkrat tam zagledate "sumljive" osebe in si najdte druzga. Sicer pa kukr sm reku, to s cajtam mine... LP------------------Smoke it, Man!
-
Stari uporabnik #1503
heh, ta filing dobish k zmesash mal adrenalina s thc-jm ) ja, glawna stvar je, da si relaksiran k pushish, ker drgac sploh ne uzivas in ni pointa.. najbolsh je bit na nekm strateskem mestu od kodr opazsh nevarnost ze oddalc.. pa dobr je sabo met sam tok k bosh spusiw.. enjoy
-
Stari uporabnik #794
quote:Originally posted by bonzai: najbolsh je bit na nekm strateskem mestu od kodr opazsh nevarnost ze oddalc.. pa dobr je sabo met sam tok k bosh spusiw.. poplnoma se strinjam. drugače pa so čudni feelingi sestavni del pohanja, razen če nisi ozemljen. lepota kajenja marihuane je, po moje ravno v tem, da se naučiš kaj s temi čudni feelingi lahko delaš in kaj se lahko iz njih med drugim tudi naučiš.
-
Stari uporabnik #413
Moje celo življenje je polno čudnih občutkov tko da se ne sekirat!!!Sej če ti je ganja všeč jo boš že začel pohat prej ali slej ------------------zomba
-
Stari uporabnik #816
.....marijahuana???...... just take it U IIIIIIZZZZZYYYY......and everything will be cool but easy....
-
Stari uporabnik #1331
????????????????????????????????? quote:Originally posted by markobumi:zato velikokrat raje pijem kot pa pušim!!!!
-
Stari uporabnik #1783
Ej men se to bl redko dogaja sam zadnič sm biu mal pijan pol smo šli pa še na eno Đolo pa me je tok na bed fuknl da sm se komi doma prvleku - drgač je pa ful od družbe odvisn.------------------egzotic
-
Stari uporabnik #1778
ja saj to je tuji res, veliko je odvisno od družbe....sam neje pušim vsak dan, tak 5 na mesec.....samo je pa res da sem te slabe feelinge mel samo na kakšnem čudnem tveganem kraju.....vko smo ga doma pri kom pohal tega ni BLO......MARIHUANA osvaja!------------------
-
Stari uporabnik #1612
dost bad ja če te taki filingi obhajajo ko si pihnjen. je res tko k vsi pravjo: ko se ga duvaš bod relaxed, pa če te kej mori, npr. paranoja pred kepsi, kontrolna v šoli ipd. raj počaki da te mine, pa se ga pol zapuši... pa kul je če se ti pr jointu nikamor ne mudi...sicer pa so moje izkušnje sledeče: včasih smos ena iber skrival(na začetku sredne š.), pa so nas takoj vsi sošolci skužili....zdej pa že neki let pihljamo predvsem na najobičajnejših plejsih in moram rečt, da še nisem imel problemov z nadležnimi organi ali zateženimi občani... sej đankija tud prej vidš če se ga v enem čošku šotira kot če siga ufura na busu...home sweet home pa itak rulz//the real drill//