Spolnost
-
Stari uporabnik #1503
Spolnost
mene zanima ce je se kdo po travi mnj potrebn kot ko je u normalnm stanju?jst namrec sm, moj frend pa praw da je po travi se bolj horny, pa me zanimajo vashe iskusnje??aja, pa neki sm brw na netu o impotenci povezani z dowgotrajno uporabo pa me res zanima in skrbi.. ------------------All we need to do is make sure we keep talking
-
Stari uporabnik #794
Re: Spolnost
jaz sem sicer ženska, samo pomoje je to vse v manipulaciji lastne tantre - t.j. tvoje seksualne enrgije.recimo jaz sem 'horny' skoraj nikoli. po travi pa odvisno od okolice. če je v bližni kakšen osebek kateri me seksualno 'fleshira' pol valda da sem horni, samo ne v telesenm smislu ampak bolj v miselnem in recimo temu duhovnem smislu. sam da bi pa spontano po travi želela seks (imela neko strašno željo po seksualni zadovljitvi) to pa nikoli, samo to se verjetno navezuje na moj vsesplošni odklonilni odnos do fizičnega seksa. tako, da po travi nisem ne bolj horni ne manj horni sem povprečno horni. heheto je moja izkušnja glede tega.
-
Stari uporabnik #1331
po travi ponavadi narastve dvoje poželenje: po hrani in po seksu.
-
Stari uporabnik #1503
quote:Originally posted by watcher:jaz sem sicer ženska, samo pomoje je to vse v manipulaciji lastne tantre - t.j. tvoje seksualne enrgije.recimo jaz sem 'horny' skoraj nikoli. po travi pa odvisno od okolice. če je v bližni kakšen osebek kateri me seksualno 'fleshira' pol valda da sem horni, samo ne v telesenm smislu ampak bolj v miselnem in recimo temu duhovnem smislu. sam da bi pa spontano po travi želela seks (imela neko strašno željo po seksualni zadovljitvi) to pa nikoli, samo to se verjetno navezuje na moj vsesplošni odklonilni odnos do fizičnega seksa. tako, da po travi nisem ne bolj horni ne manj horni sem povprečno horni. heheto je moja izkušnja glede tega.aha tenks, ja sej js sm drgac tut tko kot ti pravs u mislnm smislu potrebn cist enako kot drgac sam telesno me pa stvar *ebe ker se mi enostavno (mal primitivno pa morte uposhtevat da sm trenutno mal nalit ampak useen) ne dvigne.. ne vem no sej res je zlo odvisno on clovekove psihe to 100% vrjamm sam jst za razliko od nekaterih ne morm na to dost uplivat (to k si rekla o manipuaciji tantre) pa me skrbi da nebi nekega dne enostavno zgubiw volje po seksu.. aha drgac pa opazam da res ni stvar v travi ker ce sm na kakrsnkoli nacin omamljen sm fizicno impotentnejshi.. no ja upam da sm reku kj smislnega, bom pa jutr k bom trezn pogledu ta post ze spett pa bom popravu ksne neumnosti.. lp
-
Stari uporabnik #1455
Hm... glede seksa na travi bi ti bolj znala kaj povedat iz lastnih izkusenj kot pa glede impotence zaradi pohanja... ker ga nisem nikoli pohala tolk, da bi to vplivalo name na tem podrocju... ga je pa moj bivsi kar fajn pohal (oz. dva), pa se jima to ni cisto nic poznalo pri spolnem pozelenju... Gremo kadarkoli!!! Glede seksa na travi pa... joooj, ful si skuliran in se ti kar ne da, bi kar uzival pa lezal... Tako da navadno ni ravno najbolj produktivno... No, seveda je to odvisno tudi od tega, koliko in kaj kadis ... tako da je cist mozno, da se tudi tebi samo ne da...?Moj pogled... Upam, da ti bo kakorkoli pomagalo... ------------------Little Red Demon
-
Stari uporabnik #61
hmm.. kaj pa vem, fizicno mi trava ne dela nobenih problemov pri seksu...Je pa tak hecen efekt, sicer ful bi, ampak če je pa treba realizirat se mi pa ne da glih najbolj, pa mi sede bolj kot ne se samo mal bozat pa lizat pa to.. sam ce se mal zagrejem pa ni neke ekstra panike
-
Stari uporabnik #595
quote:Originally posted by bonzai:mene zanima ce je se kdo po travi mnj potrebn kot ko je u normalnm stanju?jst namrec sm, moj frend pa praw da je po travi se bolj horny, pa me zanimajo vashe iskusnje??em ... jp vecina je bolj horny (iskusnje)... nisem pa se dozivel, da bi nekdo, ki tudi v normalnem zivljenju (dolocene zenske) niso horny, bi bli po ganji ... niso bas neki Xtra.... vse je v glavi (zal)LP ------------------PaNTer, car.:TamoDaleko:.
-
Stari uporabnik #215
Trava mi neverjetno dvigne libido, nisem se odkril zakaj, je pa reakcija vsekakor dobrodosla.Lp
-
Stari uporabnik #794
quote:Originally posted by Feedback:Trava mi neverjetno dvigne libido, nisem se odkril zakaj, je pa reakcija vsekakor dobrodosla.libido ti že dvigne. sam kaj je že libido? to je neka fruedovska fora glede na komunikacijo med nezavednim in zavednim.drgač pa tko kot je jake reku: da sicer nisi čisto hladen, sam da se ti bi pa neki posebi dal (sploh kaj bilo drugega ko to kar je v glavi), je pa vsaj zame čist odvisno od trenutka in vsega, sam načeloma ne.
-
Stari uporabnik #1503
hm oke hvala za mnenja, mogoce sm useen se premld da bi potegovow kakrsne koli zakljucke, mogoce sploh ni blo se prave osebe zravn da bi me uzburila kot je treba..no ja, upam da je to to drgac pa, - bom se pocaku pa vam povem cez ene par let kako se my sex lajf razvija.. ------------------All we need to do is make sure we keep talking