Luskavica
-
MysticMan
Luskavica
naj dodam čeprav malo offtopic če ima kdo probleme z luskavico-(kronična bolezen kože, ki povzroča dolgotrajno vnetje kož) - kolega ki ima to bolezenje je prepražil konopljine liste na maslu, ga pustil da se strdi in se z njim mazal.. povedal je da do sedaj nobeno zdravilo na recept ni delovalo tako učinkovito pri lajšanju vnetja kot to.če koga zanima bolj podrobno se lahko pozanimam natančneje.
Debata o luskavici ni povezana s Crohnovo boleznijo, vendar je dovolj zanimiva, da si zasluži svoj topic.
Debata o luskavici ni povezana s Crohnovo boleznijo, vendar je dovolj zanimiva, da si zasluži svoj topic.
-
MysticMan
Re: Luskavica
okej bom poskusil čimveč uporabnega izvedeti in ti sporočim. če imaš še kakšno vprašanje za njega piši na pm.
Quote:
naj dodam čeprav malo offtopic če ima kdo probleme z luskavico-(kronična bolezen kože, ki povzroča dolgotrajno vnetje kož) - kolega ki ima to bolezenje je prepražil konopljine liste na maslu, ga pustil da se strdi in se z njim mazal.. povedal je da do sedaj nobeno zdravilo na recept ni delovalo tako učinkovito pri lajšanju vnetja kot to.če koga zanima bolj podrobno se lahko pozanimam natančneje.
zanimivo. ty za inf.
lp
zanimivo. ty za inf.
lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
pol bi lahko tud canna butter uporabu, ker nevem če je najbolj da pražš liste v maslu
Enjoy what is natural
-
MysticMan
s kolegom sma o tem mimogrede rekla nekaj besed, zato sem razložil bolj preprosto, ker nisem 100% prepričan za način priprave- vem samo da deluje odlično. kot sem rekel ga bom izprašal bolj točno in sporočim.
Tudi mene zanima kaj več, imam sorodnico, ki ima luskavico.
-
MysticMan
on osebno v olivnem olju dalj časa praži liste, odstavi in precedi olje, s katerim se maže dnevno po izsušeni koži..
povedal mi je še da poleg konopljinega "zvarka" mu je edino Daivobet pomagal od predpisanih zdravil..
povedal mi je še da poleg konopljinega "zvarka" mu je edino Daivobet pomagal od predpisanih zdravil..