Luskavica

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
MysticMan

Luskavica

Odgovor Napisal/-a MysticMan »

naj dodam čeprav malo offtopic če ima kdo probleme z luskavico-(kronična bolezen kože, ki povzroča dolgotrajno vnetje kož) - kolega ki ima to bolezenje je prepražil konopljine liste na maslu, ga pustil da se strdi in se z njim mazal.. povedal je da do sedaj nobeno zdravilo na recept ni delovalo tako učinkovito pri lajšanju vnetja kot to.če koga zanima bolj podrobno se lahko pozanimam natančneje.

Debata o luskavici ni povezana s Crohnovo boleznijo, vendar je dovolj zanimiva, da si zasluži svoj topic.
WackyBacky

Re: Luskavica

Odgovor Napisal/-a WackyBacky »

Mene, prijateljica ima to in bi zelo prav prišel kak nasvet.
MysticMan

okej bom poskusil čimveč uporabnega izvedeti in ti sporočim. če imaš še kakšno vprašanje za njega piši na pm.
jazo

Odgovor Napisal/-a jazo »

Quote:
naj dodam čeprav malo offtopic če ima kdo probleme z luskavico-(kronična bolezen kože, ki povzroča dolgotrajno vnetje kož) - kolega ki ima to bolezenje je prepražil konopljine liste na maslu, ga pustil da se strdi in se z njim mazal.. povedal je da do sedaj nobeno zdravilo na recept ni delovalo tako učinkovito pri lajšanju vnetja kot to.če koga zanima bolj podrobno se lahko pozanimam natančneje.

zanimivo. ty za inf.

lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

pol bi lahko tud canna butter uporabu, ker nevem če je najbolj da pražš liste v maslu
Enjoy what is natural
MysticMan

s kolegom sma o tem mimogrede rekla nekaj besed, zato sem razložil bolj preprosto, ker nisem 100% prepričan za način priprave- vem samo da deluje odlično. kot sem rekel ga bom izprašal bolj točno in sporočim.
Kraft

Odgovor Napisal/-a Kraft »

Tudi mene zanima kaj več, imam sorodnico, ki ima luskavico.
WackyBacky

Odgovor Napisal/-a WackyBacky »

Je kaj novega?
Kraft

Odgovor Napisal/-a Kraft »

Nič še ni napisal, hehe
MysticMan

on osebno v olivnem olju dalj časa praži liste, odstavi in precedi olje, s katerim se maže dnevno po izsušeni koži..
povedal mi je še da poleg konopljinega "zvarka" mu je edino Daivobet pomagal od predpisanih zdravil..
Odgovori