Stran 1 od 1

Zakona o regulaciji konoplje 2015 - sodeluj v razpravi!

Objavljeno: 10 Nov 2015, 17:19
Napisal/-a skorc
Osnutek predlaganega zakona Zakona o regulaciji konoplje, stranke SD se nahaja na tem linku (pod tekstom):
http://www.socialnidemokrati.si/socialn ... obravnavo/

teksti so objavljeni na spletni strani..preberi in predlagaj!

Re: Zakona o regulaciji konoplje 2015 - sodeluj v razpravi!

Objavljeno: 10 Nov 2015, 22:28
Napisal/-a dawatt
Respect mate pebi pr men :mrgreen:

Re: Zakona o regulaciji konoplje 2015 - sodeluj v razpravi!

Objavljeno: 14 Nov 2015, 13:16
Napisal/-a skorc
POZOR, prosim poglejte - preberite predlagan osnutek zakona, saj notri se ni opredeljeno koliko rastlin, ali bodo lahko imeli socilane klube. Prav tako je kazen visoka..Ker to so predlogi. Mi pa moramo priti do stevilk in seveda do zagovora!

Poglejte, to je ena izmed zadnjih priloznosti v tem letu, saj ce sedaj ne bomo stopili skupaj, je razprava zakljucena za prihodnje dve leti..letos in naslednje leto.

Zato predlagam, da preberete zelo pazljivo!

In komentarje prosim napisite tukaj.

Hvala

Re: Zakona o regulaciji konoplje 2015 - sodeluj v razpravi!

Objavljeno: 24 Nov 2015, 08:22
Napisal/-a vprasalnik
Konkretnejse stevilke sem ze omenil v eni prejsnjih tem. Ne vem zakaj tukaj nihce ne komentira predlanega pravilnika. Vam je vsem kul, da je zadeva neresena? Zdaj ko imate vsaj malo moznosti o kateri cel cas sanjate, pa ne sodelujete.

Skorc kopiram svoj text iz druge teme sem. Prosim, ce to spravis naprej ali da se vsaj zacne o tem debatirat kaj je prevec, kaj premalo. Predloga od SD se nisem uspel prebrat do konca. Upam, da bom v kratkem, a ne prepozno.

.Na legalizatorju manjka datum, do kdaj bo dokument odprt.

Malo me tudi moti, da se ne govori o konkretnejsih primerih, ampak je vse splosno/abstraktno zastavljeno. Sam bi sicer dodal kolicinske vrednosti.
Npr. Za medicinsko uporabo doloci zdravnik ( sigurno pa imas lahko doma olja ali drugih podobnih predelanih izdelkov za 1-2x dozo za celotno zdravljenje.npr. 60g olja je za lazje bolezni, ob kemoterapiji pa je predpisano 120-180g (po Rick simpson). Torej bi moral vsak imeti moznost imeti pri sebi 90g-120g za lazje bolezni ali 180-240g za kemo ali tezje bolezni). Omenjeno na enega bolanega.

Ali za domaco uporabo 25g suhih batov na ulici, 450g-800g doma. 5 zenskih rastlin indoor ali 25 necvetocih outdoor ali 10-14 rastlin cvetocih outdoor (max zenskih nekaj manj). Vse omenjeno na eno gospodinjstvo.b


Podali smo resitve..tudi na to, kar je napisano zgoraj. Ampak sedaj bo potrebno se to uveljaviti..