Stran 1 od 1

Prosimo za informacije smrt Trboveljčana zaradi posesti marihuane?

Objavljeno: 02 Sep 2015, 15:29
Napisal/-a skorc
Pozdravljeni
Na podlagi zapisanega v medijih pri nesrečni smrti 19 letnega Trboveljčana nas zanima ali nam lahko pomagate. Govori se, da so bežali zaradi posedovanja konoplje (marihuane). Ali pozna kdo te udeležence? Lahko mi prosim pisete na PM.

Namrec nedopustno je, da uporabnike konoplje - in uporabnike terapevtske konoplje takole zastrasujejo, ne glede na prijavo. In strah pred posedovanjem konoplje pri taksni akciji je lahko šok za posameznika, katerega privede do nepredvidljivih rešitev, zaradi strahu (impulzno ravnanje).

Tematika je zelo občutljiva prav zaradi osebnih podatkov, vendar bi bilo dobro za vse naslednje primere, da se ne bo ponovila nova tragedija, ko bo uporabnik zaradi strahu reagiral neprevidno. Vsi poznate strah, veste da se vsak odzove na to drugače.

http://www.zon.si/news/index/2057/1
v tem clanku je uporabnik FB in njegova zgodba kot udelezenca. Ali je resnicna ali ne, presodite sami, vednar dejstva kazejo da po podatkih, ki jih je napisal verjetno res..

Zaradi takšnih zgodb je potrebno celostno spremeniti zakonodajo na podrocju konoplje!

Hvala za vašo pomoč.

Kakšno je vaše mnenje okoli tega nesrečnega dogodka, ki je morebitno nastal zaradi posedovanja konoplje in nato impluzivnega odziva uporabnika - strah?

Re: Prosimo za informacije smrt Trboveljčana zaradi posesti marihuane?

Objavljeno: 02 Sep 2015, 16:00
Napisal/-a skorc
Javna objava dogodka, zgodba prijateljev, ki sta bila zraven.

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika ... etnik.html

Žalostno.

Re: Prosimo za informacije smrt Trboveljčana zaradi posesti marihuane?

Objavljeno: 02 Okt 2015, 05:57
Napisal/-a m00d
Tale zapis na zon.si je tak, da je zgleda model še zdej zadet....

Re: Prosimo za informacije smrt Trboveljčana zaradi posesti marihuane?

Objavljeno: 19 Okt 2015, 22:46
Napisal/-a herbisaplant
Zastraševanje, preganjanje, hišne preiskave na podlagi lažnih izjav in splošna gonja zaradi trave (samo kajenja in posedovanja, kaj šele prodajanja ali vzgajanja) Trbovskih policistov so vsakodnevnica v naših krajih...