Dobili enga od nasih
Re: Dobili enga od nasih
Samo v folijo sem dal iz preprostega razloga ker sem bral v člankih da gor v angliji uslužbenci pregledujejo vsebino z nekim aparatom.. verjetno nek ki oddaja UV da se denar zasveti. In tako da je folk tudi ostal brez.
In jaz kao jih bom zajebal z folijo.. jaoooo..
In jaz kao jih bom zajebal z folijo.. jaoooo..
hehe:) tvoje besede me pomirjajo.. sam mi ni za metat stran 500 EU v nekaj kar ne dobiš.. vsakega bi stisnilo če bi pomislil da jih več ne vidi.
opps delo me čaka.. hvala Jonas za odgovor
Hector: se opravičujem pomoti za tistih 15.000 = 1.500
fanj se mejte pa se beremo!
Hector: se opravičujem pomoti za tistih 15.000 = 1.500
fanj se mejte pa se beremo!
-
sticky
Ares nč ne bo narobe. ne skrb. če bi ti tm delu, pa čekiru pošto in mel namen najdeno ukradet; a bi trobil okol, da si jih potheadu spizdu, k jih je za semena poslal v NL? nebi a? no js tud ne (jih sploh ukradu nebi)! mi je pa žal za tvojih 500 EUR!
-
fredikruger0
brez skrbi dobil boš semena!drugič preko banke pošlji denar pa je.
-
sticky
zlo fajn za keš pošiljat (kamorkol po svetu)je tud WesternUnion!
da, ampak samo v nujnih primerih. So ful dragi
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
WEEEEEEEEEEE!!!
Danes sem dobil semena!!!
Svaka jim čast! Samo.. pošteno so me držali za jajca, saj nisem vedu kaj je z pošiljko. Pa še sporočili mi niso, če so dobili mail al ne.. tako, da človek bi jih najraje zadavil takrat.
Minilo je točno 3 tedne od kadar sem poslal. Paket je zelo robusten in primeren vsebina pa je itak najjača!
Tako da letos veselo na delo!
THX Jonas & Sticky za spodbudo!
Danes sem dobil semena!!!
Svaka jim čast! Samo.. pošteno so me držali za jajca, saj nisem vedu kaj je z pošiljko. Pa še sporočili mi niso, če so dobili mail al ne.. tako, da človek bi jih najraje zadavil takrat.
Minilo je točno 3 tedne od kadar sem poslal. Paket je zelo robusten in primeren vsebina pa je itak najjača!
Tako da letos veselo na delo!
THX Jonas & Sticky za spodbudo!