trenutno poslušam.....
-
sticky
Re: trenutno poslušam.....
haha ali en jih poka ja. leva scena in SZF sta zakon plati, no pol se mu je pa pomoje že mal skisal (zlobni jeziki opletajo, da ga je Miranda začarala + kemije velik jest). pa tazadn spot je fante kr z ponarejenim kešom plačal (150.000). boli ga patak tipa...
aja, poslušam pa zdele George Clinton - Quickie (greatest hits) če se mene praša, spada tole po "musthave"
aja, poslušam pa zdele George Clinton - Quickie (greatest hits) če se mene praša, spada tole po "musthave"
klemenklemen - šnopc
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
UK Subs, Operation Ivy, ..
Vse do današnjega dneva sem zvest britanski punk rock sceni
Vse do današnjega dneva sem zvest britanski punk rock sceni
God must love crazy people. He made so many of them.
Klemen Klemen
Megi
Vlado Kreslin - Vladek
Ali En
.............itd.............
A lahko ker svetuje kvaliteten rap(ime nepomembno)prednost Slovenskih izvajalcem......itd.
lp
Megi
Vlado Kreslin - Vladek
Ali En
.............itd.............
A lahko ker svetuje kvaliteten rap(ime nepomembno)prednost Slovenskih izvajalcem......itd.
lp
-
sticky
trenutno poslušam:
Corpus Delicti - Kurbn Haus
vse od corpusov je men ql
drugače pa barski spomeniki(smeh), z.ieban.e (njegova solo plata huda), N'toko, dabl f to trenutno men seka iz boxov
maš pa še polno tega (malo kvalitetnega). pejdi malo na slo hip hop strani pogledat
btw mamo pa tud tle gor enga občasnega obiskovalca, ki repa
Corpus Delicti - Kurbn Haus
vse od corpusov je men ql
drugače pa barski spomeniki(smeh), z.ieban.e (njegova solo plata huda), N'toko, dabl f to trenutno men seka iz boxov
maš pa še polno tega (malo kvalitetnega). pejdi malo na slo hip hop strani pogledat
btw mamo pa tud tle gor enga občasnega obiskovalca, ki repa
Quote:
Slon in Sadež, ampak prva plošča
Slon in Sadež, ampak prva plošča
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
-
sticky
o Lojze živjo.
ja S&S na prvi plati vredu. mam pa js doma EP Sadžama: Božič po domače oz. božični EP. duet Sadeža in Pižame. Špasno za poslušat parkrat. Lojz če rabiš, PM..
ja S&S na prvi plati vredu. mam pa js doma EP Sadžama: Božič po domače oz. božični EP. duet Sadeža in Pižame. Špasno za poslušat parkrat. Lojz če rabiš, PM..
Quote:
Ja s kje s pa to potegnu
Ja s kje s pa to potegnu
Jebim ti signature too long