Najhujša nasreca v sloveniji
Re: Najhujša nasreca v sloveniji
Ja morem rečt da jo mam jest tut...pa to zlo velik in mi včasih več slabga nardi kot dobrga(na mojmu zdravju), k se zavem pozicije posameznika-velik jih je tok bogih da to ne morš verjet...
Sicer pa zlo dobr pride prov pr ženskah....se skor lahk združm znjo kot da sva eno.....sploh mi je to kul k včasih sploh ni treba nč rečt...sam gib, pa pogled...več k 1000 besed...
brez zajebancije
Sicer pa zlo dobr pride prov pr ženskah....se skor lahk združm znjo kot da sva eno.....sploh mi je to kul k včasih sploh ni treba nč rečt...sam gib, pa pogled...več k 1000 besed...
brez zajebancije
Šta ima
Quote:
sploh mi je to kul k včasih sploh ni treba nč rečt...sam gib
pa že spricne
sploh mi je to kul k včasih sploh ni treba nč rečt...sam gib
pa že spricne
vsi smo
Quote:
Deloma ti verjamem, pa vendar se sliši to preveč preprosto. Včasih ti pa ravno govorica telesa pove tisto, česar ti besede ne. In ni nujno, da je to vedno tebi v prid. Sama pri sebi vem, da me je že zavedlo (eno ali drugo). Kdaj sem dovolj hitro to opazila, nekateri so pa dobri glumci. Sam, tudi teh je vedno manj.
Deloma ti verjamem, pa vendar se sliši to preveč preprosto. Včasih ti pa ravno govorica telesa pove tisto, česar ti besede ne. In ni nujno, da je to vedno tebi v prid. Sama pri sebi vem, da me je že zavedlo (eno ali drugo). Kdaj sem dovolj hitro to opazila, nekateri so pa dobri glumci. Sam, tudi teh je vedno manj.
No pa povej zakaj je lahko empatija koristna?
"..have you seen the accident outside..."-The end
Ok mpogoče sem narobe napisal!
Kaj so posledice empatije, kako se empatija kaže v vsakdanjem življenju?
Se mi zdi da sem/si enopar možnih primerov že naštel, ali?
Kaj so posledice empatije, kako se empatija kaže v vsakdanjem življenju?
Se mi zdi da sem/si enopar možnih primerov že naštel, ali?
To je občutek, ki ga dobiš ko se skoncentriraš na neko določeno osebo.Ubistvu občutiš sam v svoji koži, kar doživlja ona ta trenutek.
Sej so ti šle kdaj kocine po konci ko ti je nekdo razlagal neko štorijo, pa si za trenutek mel filing, da jo ti doživljaš.Tle je isto, sam da tle dobiš od osebe filing,zarad njenih kretenj, obnašanja,pogleda, govora, itd.
Do tega po moje vsak lahko pride, če malo potrenira.
Kaj je profit ob temu.Za moje pojme jih je kr velik: bolšo zvezo mam z ženskam, bolj zastopim ljudi in njihova dejanja, hit pogruntam vsakega, itd.....
Sej so ti šle kdaj kocine po konci ko ti je nekdo razlagal neko štorijo, pa si za trenutek mel filing, da jo ti doživljaš.Tle je isto, sam da tle dobiš od osebe filing,zarad njenih kretenj, obnašanja,pogleda, govora, itd.
Do tega po moje vsak lahko pride, če malo potrenira.
Kaj je profit ob temu.Za moje pojme jih je kr velik: bolšo zvezo mam z ženskam, bolj zastopim ljudi in njihova dejanja, hit pogruntam vsakega, itd.....
Šta ima
-
sticky
hm posledice.... empatija, po mojih izkušnjah prinese obilo zaupanja dotične osebe. verjetno pa tudi blagodejni občutek biti razumljen. sej veš, kako fino je, ko te nekdo zašteka in ti to izkaže z nekim dejanjem (ne sam z besedami: ja jaa stari štekam štekam....aha štekam te...res).
Na drugi strani pa pomanjkanje empatije lahko privede do globokih travm in bolečin prizadetega. Dej si predstavli, da bi nekdo iz tukej gor bil v tesni povezavi z to nesrečo. pa bi si reku, grem se mal razvedrit na forum. pride gor in....
da ne govorim, kaj bi občutil, ko bi prebral tvoj komentar o čevapčičih.
jebemti ti jih nimaš čez 13 let. al pa si res retardko.
Na drugi strani pa pomanjkanje empatije lahko privede do globokih travm in bolečin prizadetega. Dej si predstavli, da bi nekdo iz tukej gor bil v tesni povezavi z to nesrečo. pa bi si reku, grem se mal razvedrit na forum. pride gor in....
da ne govorim, kaj bi občutil, ko bi prebral tvoj komentar o čevapčičih.
jebemti ti jih nimaš čez 13 let. al pa si res retardko.
Po napisanem očitno niti nisi tako empatično simpatičen, kot misliš da si! :choltkotneobriti13letniksklonjenčakajočnastikijevkakec-bakec;):