.. naj po vrsti povem še jaz enih par glede ocenjevanja iger. Vedite da je najtežje naredit igro ki se drži vsaj 90% realnosti in + to, da paziš, da nebi pokvaru zabave naprimer s tem, da tipa ubiješ z 1 šusom (glava brez "šljema" je izjema).
Pol so tu orožja, ki se po moči držijo čimbolj realnosti (+ -). Recoil pri njih je dokaj realen.. Naj povem da je ekipa ki je ustvarjala igro bila 3 leta pri SWATu in s pomočjo njih je ustvarjala igro, ki bi se čimbolj prebližala realnosti. Sej ne rečem.. pomanjkljivosti so in jih ni malo. npr: .45 SMG ki je premočen za v igro, ampak vete vi kaj pomeni tisti "45" v realnosti ?
Radar za pogledat kje se nahajajo memberji po mapi, bo v naslednji generaciji SWAT-a ko bo tehnologija "next generation GPRS" to omogočala.. to bo nekje leta 2500
Kaj ni bolje da neveš kje so members tako da postane igra bolj napeta?
Point, ki mislim povedat je v tem, da igri ki naj bi se držala realnosti (današnjem času) nemoreš dodajat nekih futurističnih elementov kot so orožja, speed, quad damage, radarji, boost jump, skakanje po stenah in daljinah 100m, stealth in te monade.. take igre so pa meni dokurčle do amena.
Velik minus pri SWATU je to da "tečejo" res preveč počasi.. saj za nekih 10% da bi zvišali speed bi bilo idealno po mojem. Point ki so ga tu naredili pri igri je IMHO: če tečeš nemoreš streljat natančno. Če gledaš: imaš v SWAT HOJO, ki ti malo pokvari preciznost in TEK, ki ti bolj pokvari preciznost <-- tukaj oni tečejo in merijo z orožjem! Šprinta v igri nisem zasledil ker ni v opciji pa še SWAT niso šprinterji na 100m.
Ste vi vidli da so kdaj capsi ulovili mulca kateri je bežal pred njimi ? ..mogoče v filmih ja.. še to so barikade morali postavljat

) mas radar, vseh vrst puske, razlicni rastrosi (podbn kt pr swat) velik sob k se jih dost hitr zapomnes...