Dodajanje Co2 - s cim?
Re: Dodajanje Co2 - s cim?
Fak kateri pogovori
In, da, rastlina podnevi s pomočjo sonca ustvarja iz co2-ja+vode=grozdni sladkor+kisik....kaj vam tu ni jasno
In, da, rastlina podnevi s pomočjo sonca ustvarja iz co2-ja+vode=grozdni sladkor+kisik....kaj vam tu ni jasno
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
JAO, a zj še osnov ne znate več al kva? kva ste to zaeni growerji?
edit: in to v napredni svaka vam čast no.
Quote:
mike skuna dela svoje
mike skuna dela svoje
?? zdej pa ste me čist zmedli???
kdo ima zdej prav oz. katera teorija je ta prava???
glede učbenikov pa sledeče: ne štekam ali se zezaš ali ne, glede drugih učbenikov. isto kot da v mojih knjigah razlaga da je 1+1 = 2, v tvojih pa 1+1 = 3.... skratka naprednovzgojarji, kaj je zdej s tem bogim kisikom?
kdo ima zdej prav oz. katera teorija je ta prava???
glede učbenikov pa sledeče: ne štekam ali se zezaš ali ne, glede drugih učbenikov. isto kot da v mojih knjigah razlaga da je 1+1 = 2, v tvojih pa 1+1 = 3.... skratka naprednovzgojarji, kaj je zdej s tem bogim kisikom?
ta od roxz-a (na prejšnji stran) me najbolj spominja na to kar so nas učil pr biologij. sicer se vmes pojavljajo še eni sladkorji atp, adp, pa nešto. sam če ti bomo še to gor zmetal, boš doživu en še bolj čudn šok.
adenizin trifosfat?
klen ma najbl prov fantje...
klen ma najbl prov fantje...
ja kot sm upal se thread razvija v pravo smer 
bi mogl moderatorji mal čistke delat tuki, bi se clo mogoče o growanju pisalo?hmm mejbii, namesto tega
bi mogl moderatorji mal čistke delat tuki, bi se clo mogoče o growanju pisalo?hmm mejbii, namesto tega
erm...v ljubljani/crnuce je trgovina messer kjer polnijo ter prodajajo razne pline...majo tudi dusik...a je mogoce ze kdo nabavljal tam? kok so kej cene dusika...in kako to pol reguliras...al das v omaro celo bombo pa ustrelis notr..al neki