Vzgoja cocaina
-
ganja_farmer
Re: Vzgoja cocaina
homer začni uporabljat google, če neveš kak se do njega pride ti namignem, odpreš brskalnik, in vtipkaš www.google.com, če ga pa ne znaš uporabljat, pa škoda da se sploh matraš zajebavat z koko.
pa če še nisi opazu si na konoplja forumu, ugibaj zakaj se tak imenuje? pojdi na kak koka forum:) sigurno te bodo velikodušno sprejeli.
pa če še nisi opazu si na konoplja forumu, ugibaj zakaj se tak imenuje? pojdi na kak koka forum:) sigurno te bodo velikodušno sprejeli.
Osebna fotogalerija
Quote:
Pomoje sama vzgoja niti ni tolk problematična, roža kot roža, ampak predelava je pa verjetno druga zgodba....
Sploh pa, tole temo bi blo treba zaklent, ker tole pa res NE paše na ta forum.
Kje ste zdej moderatorji?
Moderatorji se ga zadevajo.
Tema je bila premaknjena in Napredne v Nizko, saj se tu lahko pogovarjate o vsem.
lp
Pomoje sama vzgoja niti ni tolk problematična, roža kot roža, ampak predelava je pa verjetno druga zgodba....
Sploh pa, tole temo bi blo treba zaklent, ker tole pa res NE paše na ta forum.
Kje ste zdej moderatorji?
Moderatorji se ga zadevajo.
Tema je bila premaknjena in Napredne v Nizko, saj se tu lahko pogovarjate o vsem.
lp
DEATH BEFORE DISHONOR!
Quote:
homer začni uporabljat google, če neveš kak se do njega pride ti namignem, odpreš brskalnik, in vtipkaš www.google.com, če ga pa ne znaš uporabljat, pa škoda da se sploh matraš zajebavat z koko.
jao, moja angleščina je bolj v pm
me pa prvo kot prvo zanima ce so semena dobavljiva v slo, bi potem kr tko mal probol ko kasno travco
jao, moja angleščina je bolj v pm
me pa prvo kot prvo zanima ce so semena dobavljiva v slo, bi potem kr tko mal probol ko kasno travco
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
-
sticky
sam bi blo fino a homer..celo njivo bi lahk mel, itaq noben nebi vedu..
kiri pedr briše poste???
a nismo v nizki a??
a nismo v nizki a??
God must love crazy people. He made so many of them.
-
sticky
haha sem mislo,da se samo meni to dogaja in da so šli možgančki papa..
haha,homer...ja a pa veš kolk listov rabiš da boš dubu npr.5g??
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
-
INKVIZITORKA
Homer - Rukni ga , sam ne vem, če ji je kaj uspelo - čakam flanco pa nič
Sicer pa za info - SLO je idealna za vzgojo koke , le en rahli jebec
je pri tej zeli - pri nas bi bila skorajda brez aktivnih snovi
Semena se da pa na marsi kateri strani naročit - tako kot konopljo
Sicer pa za info - SLO je idealna za vzgojo koke , le en rahli jebec
je pri tej zeli - pri nas bi bila skorajda brez aktivnih snovi
Semena se da pa na marsi kateri strani naročit - tako kot konopljo