Problem - zmočen/navlažen hash

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Tinca

Problem - zmočen/navlažen hash

Odgovor Napisal/-a Tinca »

ok. tkole je bilo.
dala sm kocko haša (58 g) v navadno gospodinjsko vrečko. potem sm ga dala v posodo z vročo vodo, da ga bom lažje razrezala, ko se bo malce ogrel. potem je voda predrla not v vrečko, ne vem točno kdaj ampak vse skupi je bilo notri 5 minut ali manj.
ko sm vn vzela, je bil haš rahlo pocast, zgornja plast, ki je bila prej zelo črna (tista plast, tist film) je pobledela.
je šlo pa bolj narazen lol :P, tko da razrez ni bil problem. mal sm s fenom posušila in to je blo to.
haš je bil zelo skup zbit in trd, precej črn pred tem.
zdej je rahlo rjavkast, vonj se ni bistveno izpremenil.
zdele bom še enga zavila iz tistega, kar se je na vrečko zalepilo in se je že posušilo do zdaj, da vidim če je kaj razlike ali ne.
a je to za stran al ni večje panike? povejte, če ste že kaj podobnega doživel, pa vaše metode razreza haša.
jaz sm zdej drugič tko nardila, najbrž pa ne bom več tko haša grela :P

hvala za info.

LP, tinca
INKVIZITORKA

Re: Problem - zmočen/navlažen hash

Odgovor Napisal/-a INKVIZITORKA »

Ajej Tinca - haš se v vodi ne razmoči ( vprašanje s čim je mešan ),
sicer pa ni panike.
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

tinca ti ga sekaš

Pr nas ga ata na cirkularko razreže na vlke kose, pol ga pa js, kar je manjših naročnikov (jih je bl mal na srečo ), s šniclarko na fino odrežem. Pa vedno šniclam nad šeleshamerjem, ker mi oči pusti, da potem po opravljenem delu "žagovino" skurim na 4 footEr chillsu. čjoo cel žur
INKVIZITORKA

, a lohka pridem žaganje pometat
INKVIZITORKA

58g Tinca takoj ratam lezbijka
Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ekolog »

S hašom bi moralo biti vse v redu, saj je v vodi netopen. Ti ga kar v rizlo ali pipo položi in samo akcija!
LP, ekolog
botanicarka

Odgovor Napisal/-a botanicarka »

najlažji način za mehčanje - mikrovalovka daš za eno minuto not, na ???W (ne vem koliko, en diler je tko delal)
da ga lažje razrežeš, pred rezanjem pogrej nož. uporabljaj nože s čimmanjšo debelino rezila
Tinca

Odgovor Napisal/-a Tinca »

Quote:
S hašom bi moralo biti vse v redu, saj je v vodi netopen. Ti ga kar v rizlo ali pipo položi in samo akcija!

ok tnx.
razlika od prej je tudi ta, da se tiste male kockice, bunkice, ki jih pripravim za žint zdej kar zdrobijo v prah. upam da to ni bistvenega pomena. sem pa enga skadila prej skadila (tj. te prašne delce) hit je bil ok oz. nič nenavadnega za haš.
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

Mi smo mel enkrat tak plastelin od haša da smo ga morl v zmrzovalnik za dat da je mal zmrznu da smo lahko razdrobil pa not v jolo navil
Enjoy what is natural
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

oprost, nč slabega ne mislim, ampak tole je pa uber top najava

plastelinast hašiš se zrola v tanke "črve" in to pol položiš na tobak + papirček ter zviješ.

smešno mi je ker jas ravno zaradi tega hašiša ne kupujem, ker je na trgu povečini trda varianta in mi gre na spolni organ, ko morm nonstop gret+drobit. Ta plastelinček, je pa super duper kul rolat.
Odgovori